Jyväskylän Palokkaan valmistui 97 uutta asumisoikeusasuntoa, kun Norolanraitti 7 A-talo valmistui kolme kuukautta arvioitua aikaisemmin. Ensimmäiset asukkaat muuttivat uusiin koteihinsa maaliskuun lopussa.

Norolanraitti 7 muodostuu kahdesta talosta. B-talo valmistuu alkuperäisen aikataulun mukaan kesäkuun lopussa. Tämän uudiskohteen valmistumisen myötä asuntokantamme Jyväskylässä kasvaa lähes sadalla asunnolla.


Asuntojen koot vaihtelevat 30 neliön yksiöstä aina 82 neliön neljän huoneen asuntoihin, joten sopivia vaihtoehtoja löytyy niin lapsiperheille, pariskunnille kuin yksin asuvillekin. Pohjakerroksen asuntoja sekä parvekkeetonta yksiötä lukuun ottamatta kaikissa asunnoissa on parvekelasitus. Kaikkia asuntokokoja on molemmissa taloissa. Kaikki neljän huoneen asunnot on jo myyty, mutta pienempiä asuntoja on vielä jäljellä.

Osassa asunnoista on oma sauna ja saunattomienkin asuntojen asukkaat pääsevät halutessaan nauttimaan löylyistä varaamalla saunavuoron taloyhtiön saunasta. Yleisistä tiloista löytyy saunan lisäksi myös muun muassa pesulatila, pyykin kuivaushuone, kerhotila sekä varastotilat.
 

Upea luonto ja monipuoliset palvelut

Nelostien molemmin puolin Palokkajärven ympärille levittyvä Palokka on Jyväskylän nopeimmin kasvavia asuinalueita. Jyväskylän pohjoispuolelle sijoittuvalla laajalla asuinalueella on jo yli 14 000 asukasta ja alue kehittyy koko ajan. Palokasta on sijainnista riippuen matkaa keskustaan noin 5-8 kilometriä ja matka taittuu helposti joko julkisilla, omalla autolla tai vaikkapa pyörällä.


Palokan seudun kaunis luonto järvineen ja vaaroineen kutsuu ulkoilemaan. Läheisellä ulkoilualueella on valaistuja ulkoilureittejä kauniissa vaaramaisemissa ja ulkoilla voi myös esimerkiksi Palokkajärven ja Alvajärven rannoilla. Palokan keskustassa on myös liikuntapuisto, jossa on tekonurmi, yleisurheilukenttä sekä talvisin tekojäärata. Viereisessä liikuntahallissa voi harrastaa mm. koripalloa, lentopalloa, salibandya ja jumppaa.


Palokassa on monipuoliset lähipalvelut. Alueella on mm. kouluja, päiväkoteja, kirjasto ja terveysasema. Nelostien länsipuolella on kaupallinen keskittymä Palokankeskus, josta löytyy kattava valikoima erilaisia liikkeitä. Palokka on yksi Jyväskylän aluekeskuksista, ja sieltä on myös lyhyt matka lentokentälle.

Tutustu vapaina oleviin asuntoihin.


Katso esittelyvideo Norolanraitti 7:stä.

Ajankohtaista