Sinisten vesien, aurinkoisten harjujen ja kauniiden maalaismaisemien halkoma Kangasala on oiva asuinpaikka kaikenikäisille. Kangasalla yhdistyvät kehittyvän kaupungin palvelutarjonta sekä maalaisidyllin tuntu. TA:lla on Kangasalla useita viihtyisiä asumisoikeusasuntoja.

113643 vadelmakuja1 09

Vadelmakuja 1:n asumisoikeustalossa on monenkokoisia asuntoja.

32 000 asukkaan Kangasalan kaupunki sijaitsee Tampereen itäpuolella. Kangasalan kirkolta matkaa Tampereen keskustaan on noin 17 kilometriä. Kangasala on tunnettu kauniista järvimaisemistaan ”Roineen armaista aalloista ja Längelmäveden hopeisesta hohtelust”, kuten Zacharias Topelius upeiden kansallismaisemien innoittamana kirjoitti runossaan Kesäpäivä Kangasalla.

Läheltä löytyy kaikki tarvittavat palvelut

Suoraman asuinalue sijaitsee Kangasalan keskustasta noin neljä kilometriä länteen päin. Tampereen keskustaan matkaa on noin 13 kilometriä ja matkan taittaa nopeasti omalla autolla tai julkisella liikenteellä. Suoramalta onkin hyvät linja-autoyhteydet Tampereelle muun muassa työmatkaliikennettä ajatellen.

Suoramalla Kangasalan monipuoliset palvelut ovat lähellä. Alueelta löytyy muun muassa useampi ruokakauppa, pitseria sekä kuntosali, eikä Kangasalan Prismalle Lentolaan ole matkaa kuin muutama kilometri. Suoramalta löytyy myös kattavat palvelut lapsiperheiden tarpeisiin, kuten useampi päiväkoti, neuvola sekä alakoulu. Lähin yläkoulu, Pitkäjärven koulu, sijaitsee naapurikaupunginosassa Vatialassa. Kangasalan lukiolle matkaa on noin kaksi kilometriä.

Monipuoliset mahdollisuudet vapaa-ajan viettoon

Kangasalan kuuluisat harjut halkovat myös Suoraman maisemaa. Harjun monipuoliset ulkoilualueet alkavatkin lähes kotiovelta. Valaistuilla ulkoilureiteillä on mukava viettää aikaa koko perheen kanssa reippaillen ja talvella hiihtäen.

Loistavien ulkoilumahdollisuuksien lisäksi Kangasalta löytyy harrastusmahdollisuuksia kaikille perheenjäsenille. Uimahalli, jäähalli, lukuisat kuntosalit, monet urheiluseurat sekä Ranta-Koivistossa sijaitseva frisbeegolfrata tarjoavat tekemistä kaikenikäisille. Kyötikkälän urheilukentällä pääsee testaamaan omia yleisurheilutaitojaan ja Sorolan kuntoportaat nostavat takuuvarmasti sykettä yli kolmellasadalla askelmallaan. Myös penkkiurheilijoille löytyy tekemistä, sillä Kangasalla pääsee kannustamaan oman kaupungin jääkiekkojoukkuetta sekä seuraamaan naisten lentopallon mestaruusliigaa.

Kangasalla on myös hyvä kulttuuritarjonta. Muutama vuosi sitten avatussa Kangasala-talossa esiintyy tunnettuja artisteja ja Kimmo Pyykkö -taidemuseossa pääsee tutustumaan monipuolisiin taidenäyttelyihin. Kangasala-talossa toimii myös elokuvateatteri. Kangasalan upea luonto tarjoaa monipuolisia elämyksiä koko perheelle ympäri vuoden. Kangasalan näkötornit mahtavine maisemineen ovat oiva retkikohde.

Myös muuttovalmiita uusia kerrostaloasuntoja

Suoramalla on kaikkiaan kolme TA:n asumisoikeuskerrostaloa osoitteissa Vadelmakuja 1, Aakkulantie 29 ja Aakkulantie 27. Asuntoja löytyy eri kokoisia moneen eri tarpeeseen.

Uusimpana valmistuneessa Aakkulantie 27:ssä on vielä vapaana muutama viihtyisä ja muuttovalmis asunto, johon pääsee muuttamaan nopeallakin aikataululla. Asumisviihtyisyyttä lisäävät oma parveke sekä sälekaihtimet ikkunoissa. Asunnoissa on kauniit laminaattilattiat ja maalatut seinät, kylpyhuoneet on laatoitettu. Lisätietoja uusista asunnoista löytyy täältä.

 Esimerkkiasunto Kangasalan Aakkulantie 27:n asumisoikeustalossa.

Aakkulantie 27:n asunnoissa on neutraali värimaailma, joka on hyvä pohja monenlaiselle sisustukselle.

Kenelle asumisoikeusasunto sopii?

Asumisoikeusasunto sopii moneen elämäntilanteeseen, niin ensiasunnoksi, perheasunnoksi kuin eläkepäivien kodiksi. Kerrostaloasumisen helppous vapauttaa aikaa ja voimavaroja muun muassa harrastuksiin, perheelle ja ystäville. Huoltoyhtiö pitää huolta taloyhtiön yhteisistä tiloista sekä piha-alueista ja asukkaiden tehtävä on vain nauttia huolettomasta asumisesta.

Kangasalla kerrostaloasunto on mahdollista saada myös uudemmalla järjestysnumerolla ja asuntojen hintataso on edullisempi kuin Tampereella.

aakkulantie29 Teleskooppikuva7 HR

Aakkulantie 29:n asumisoikeustalo Kangasalan Suoramalla.

Tutustu Suoraman vapautuviin kerrostaloasuntoihimme täällä ja jätä rohkeasti hakemus!

Alueelta löytyy myös muutama TA:n rivitalokohde. Kaikki Kangasalan kohteemme löytyvät kotisivuiltamme täältä.

Teksti: Susanna Vuorinen ja Sanna Autio

Ajankohtaista