TA:n graafinen ilme ja logo ovat saaneet kevyen uudistuksen. Uudella sinivalkoisella värityksellä haluamme korostaa kotimaisuutta ja tuoda graafista ilmettä enemmän tähän päivään.

TA Yhtiöiden uusi visuaalinen ilme

Uusi TA.fi-logo viestii TA-Yhtiöiden suomalaisuudesta. Kotimaisena toimijana tarjoamme laadukkaan ja viihtyisän kodin jo noin 38 000 asukkaalle eri puolilla Suomea. Monipuolinen asuntokantamme ja runsas vuosittainen uudistuotanto tarjoavat asiakkaillemme monia asumisen vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin ja kaikkiin elämänvaiheisiin. Muuttuvassa maailmassa kodin merkitys turvasatamana on entisestään korostunut.

Sinivalkoinen TA.fi-logo myötäilee muodoiltaan aiemmin käytössä ollutta logoa. Logon lisäksi visuaalinen ilme on uudistunut kevyesti. Sinisen ja oranssin sävyjä on mukana edelleen, joskin hieman päivitettyinä. Uusi logo näkyy jo nettisivuillamme ja vähitellen myös muissa aineistoissamme. Päivitys tehdään vaiheittain tämän vuoden aikana, joten jonkin aikaa rinnakkain nähdään kaksi logoa.

Uuden logon myötä jatkamme työtämme, joka on kestänyt jo yli puoli vuosisataa. Pyrimme jatkossakin tekemään yhteiskunnastamme paremman paikan tarjoamalla laadukasta, viihtyisää ja turvallista asumista tulotasosta riippumatta.

Ajankohtaista