TA:n upea asumisoikeuskerrostalo Naantalin keskustassa on toinen Asuntomessujen virallisista oheiskohteista. Avaamme Tuulensuunkatu 27:ssa sijaitsevan kohteen jo kesäkuun alussa. Kahden esittelyasunnon sekä upean pihakannen lisäksi talon katutasoon avataan kesän ajaksi TA:n Pop Up-liiketila, jossa voit tutustua TA:n toimintaan laajemminkin.

PoP Upissa voit myös kokeilla onneasi onnenpyörässä ja voittaa upeita palkintoja! Arvomme muun muassa lippuja Asuntomessuille sekä kivoja tuotepalkintoja. Keskiviikkoisin kahvipannu on kuumana koko päivän.

Oheiskohde ja PoP Up ovat avoinna päivittäin 1.6.–14.8. kello 10–18. Liiketilassa on kesän aikana muutama yksityistilaisuus, mutta silloinkin pääsee kuitenkin tutustumaan asuntoihin.

Rakennutamme Tuulensuunkatu 27:n viereiselle tontille myöhemmin As Oy Naantalin Estellen. Kesän 2022 ajan Estellen tontti toimii kuitenkin pysäköintialueena. Pysäköinti on maksutonta Pop Up -tilassa ja oheiskohteessamme vierailijoille – tule siis hakemaan Pop Up:sta 4 tuntia ilmaista pysäköintiaikaa Naantalin parhaalta paikalta.

Nähdään kesäkuussa!

Ajankohtaista