TA-Yhtymä-konsernin vuosikertomus vuodelta 2021 on julkaistu. Vuoden aikana valmistui yli 1000 uutta asuntoa, ja asuntomäärämme ylitti 19 000 asunnon rajapyykin. Tarjosimme kodin jo noin 37 000 asukkaalle. Säilytimme edelleen paikkamme yhtenä edullisimmista asumisoikeusasuntojen tarjoajista ja jatkoimme vastuullista ja tehokasta toimintaamme.

TA-Yhtymä Oy:n vuosikertomus 2021 on julkaistu

TA-Yhtymä-konserni on kasvanut vuosikymmenten kuluessa yhdeksi Suomen suurimmista yleishyödyllisen asuntotuotannon rakennuttajista ja omistajista. Kotimaisena konsernina toimintaamme ohjaa vastuullisuus sekä toimintaympäristön muutosten ja asumisen vaatimusten huomioiminen.

– Toimintaympäristömme on muuttunut epävarmemmaksi koronapandemian, korkean inflaation ja Ukrainan sodan vuoksi. Toimintamme on kuitenkin edelleen vakaata, ja tarjoamme jatkossakin asukkaillemme turvallisen ja laadukkaan asumisympäristön. Kohtuuhintaisten ja vähäriskisten asuntojen tarve kasvaa jatkuvasti. Kohtuulliset asumiskustannukset ja hyvin hoidetut kiinteistömme tuovat mielenrauhaa niin asukkaiden vaihtelevissa elämäntilanteissa kuin vaihtelevina taloudellisina aikoina, TA-Yhtymä Oy:n toimitusjohtaja Jouni Linnavuori sanoo.

Vuonna 2021 konsernimme liikevaihto kasvoi odotustemme mukaisesti lähes 175 miljoonaan euroon. Asuntojen käyttöaste pysyi edelleen korkealla ja asukkaiden vaihtuvuus laski. Monipuolinen asuntokantamme ja runsas vuosittainen uudistuotantomme takaavat jatkossakin koteja erilaisiin tarpeisiin ja elämänvaiheisiin. Koteja, joissa kestävä arki on läsnä.

Tutustu vuosikertomukseen osoitteessa ta.fi/vuosikertomus2021. Sivustolta löydät myös videon, jolla toimitusjohtaja Jouni Linnavuoren tekee katsauksen menneeseen vuoteen.

Ajankohtaista