TA:n upea asumisoikeuskerrostalo Naantalin keskustassa on toinen Asuntomessujen virallisista oheiskohteista. Tuulensuunkatu 27:ssa sijaitseva oheiskohde on avattu! Kahden esittelyasunnon sekä upean pihakannen lisäksi talon katutasossa toimii kesän ajan TA:n Pop Up-liiketila, jossa voit tutustua TA:n toimintaan laajemminkin.

PoP Upissa voit myös kokeilla onneasi onnenpyörässä ja voittaa upeita palkintoja! Arvomme muun muassa lippuja Asuntomessuille sekä kivoja tuotepalkintoja. Keskiviikkoisin kahvipannu on kuumana koko päivän.

Oheiskohde ja PoP Up ovat avoinna päivittäin 1.6.–14.8. kello 10–18. PoP Upissa tulee kesän aikana olemaan erilaisia tapahtumia ja teemapäiviä. 11.–12.6. vietämme perheviikonloppua, jolloin luvassa on muun toiminnan lisäksi lapsille jäätelöä ja kasvomaalauksia, aikuisille kahvia sekä kaikille kävijöille pientä kisailua.

PoP Up -tilassa on myös Turun Ekotorin sekä Turun Verhoilijamestareiden esittelypiste ja verhoilijat pitävät työnäytöksiä 15.6., 20.7. sekä 3.8. klo 15–17.  

Pidämme kesän aikana muutaman yksityistilaisuuden PoP Upissa, mutta silloinkin pääsee kuitenkin tutustumaan asuntoihin.

Tuulensuunkatu 27:n viereiselle tontille rakentuu myöhemmin As Oy Naantalin Estelle. Kesän 2022 ajan Estellen tontti toimii kuitenkin pysäköintialueena. Pysäköinti on maksutonta Pop Up -tilassa ja oheiskohteessamme vierailijoille – tule siis hakemaan Pop Up:sta 4 tuntia ilmaista pysäköintiaikaa Naantalin parhaalta paikalta.

Katso blogista kuvia ensimmäisen päivän tunnelmista!

Ajankohtaista