Olimme tänä kesänä mukana Asuntomessuilla isommin kuin koskaan. Esittelimme Naantalin varsinaisella messualueella kahta rivitaloasuntoa sekä asukkaiden yhteistä pihasaunaa. Lisäksi meillä oli Naantalin keskustassa Asuntomessujen virallinen oheiskohde, puuverhoiltu kerrostalo. Asunnot keräsivät suuren määrän ihastuneita messukävijöitä.

TA-Yhtiöt oli mukana Naantalin Asuntomessuilla

TA:n asuntomessukohteisiin Lounatuulen Metsään, Ateljeehen ja Löylyyn tutustui neljän messuviikon aikana noin 60 000 kävijää. Oheiskohteessa Tuulensuunkadun asumisoikeustalossa kävi kaikkiaan 3 000 vierailijaa. Kaikkiaan asuntomessuilla kävi noin 117 000 henkilöä.

TA-Yhtiöt oli mukana Naantalin Asuntomessuilla

TA:n messukohteet keräsivät runsaasti ihastelevia kommentteja.

- Etenkin Lounatuulen puulämmitteinen pihasauna, sen lauteet ja paneelit sekä saunatuvan kalusteet saivat kehuja. Moni olisi myös halunnut saunomaan saman tien. Kiitosta saivat myös muun muassa monimuotoinen yhteinen piha-alue, asuntojen portaiden alla oleva säilytystila sekä esteettömyyden huomioiminen monin tavoin, markkinoinnin asiantuntija Anu Vähäkallio TA-Yhtiöiden messutiimistä kertoo.

Kaikkiin messuilla esiteltyihin vuokra- ja asumisoikeusasuntoihin on jo löydetty asukkaat, ja he pääsevät muuttamaan uusiin koteihinsa elokuun lopussa.

TA-Yhtiöt oli mukana Naantalin Asuntomessuilla

Palkittiin vuoden 2022 mallikohteena

TA:n asuntomessukohde sai messuilla hienon tunnustuksen, kun Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK RKL ry valitsi vuoden 2022 Asuntomessujen mallitaloksi Lounatuuli 13 ja 15 -rivitaloyhtiön.

Naantalin Asuntomessujen teemoina olivat luonnon kunnioitus, aurinkoenergia, koti saaressa ja onnellisuus. Ne olivat nyt myös mukana RKL:n tuomariston valintakriteereissä, joissa perinteisesti ovat korostuneet rakentamisen laatu ja itse rakennusprosessin moitteettomuus.

Lue lisää palkinnosta täältä.

 TA-Yhtiöt oli mukana Naantalin Asuntomessuilla

Virtuaaliset asuntomessut ovat edelleen avoinna

Vaikka tapahtuman portit Naantalissa on nyt suljettu, pääsee messukoteihin tutustumaan edelleen virtuaalisilla asuntomessuilla. TA:n messujen rakentumista ja messufiilistä pääset ihailemaan virtuaalimessujen lisäksi myös videosarjassamme, jonka löydät Youtube-kanavaltamme. Lisää messuaiheisia juttuja löydät Kohti asuntomessuja -blogistamme.

 Lounatuuli olohuone

Kiitämme kaikkia messuilla vierailleita!

 

Ajankohtaista