Painiityn kehittyvälle asuinalueelle Espooseen on rakenteilla uusia rivitaloasuntoja. Haku asumisoikeusasuntoihin on nyt käynnissä.

pikkulotankuja3 havainnekuva3Painiitty sijaitsee lähellä Helsingin rajaa, Espoon Lintuvaaran ja Helsingin Konalan välissä. Pien- ja kerrostaloista koostuvalla asuinalueella on hyvät ulkoilumahdollisuudet ja luonto lähellä.
Pikkulotankuja 3 muodostuu viidestä kaksitasoisesta rivitalosta, joihin tulee yhteensä 22 asumisoikeusasuntoa. Asunnot ovat tilavia kolmioita ja neliöitä, joissa on omat terassit ja parvekkeet. Vehreä piha-alue tarjoaa hyvät puitteet lasten leikeille ja oleskelulle.

Alue sijaitsee hyvällä paikalla, sillä lähellä ovat niin Leppävaaran kuin Konalan palvelut. Painiityssä on oma päiväkoti ja lähimmät ala- ja yläkoulu sijaitsevat Lintuvaarassa alle kilometrin päässä. Leppävaaran juna-asemalta pääsee esimerkiksi Helsingin keskustaan junalla noin vartissa. Myös omalla autolla pääsee hyvin läheiselle Kehä I:lle ja Painiitystä on bussiyhteyksiä esimerkiksi Leppävaaraan.

Haku asumisoikeusasuntoihin on käynnissä ja ensimmäinen hakuaika jatkuu 16.3.2016 saakka. Ensimmäisen hakuajan jälkeen asuntoihin on jatkuva haku. Asuntojen arvioitu valmistuminen on 31.1.2017.

Lue lisää asunnoista täältä ja hakemisesta täältä.

 

Ajankohtaista