TA.fi-nettisivujemme asukkaille suunnattu osio, Asukasinfo on uudistettu. Uusi Asukasinfo-osio on suunniteltu palvelemaan asukkaidemme tarpeita entistä paremmin ja selkeämmin. Olemme koonneet erilaisia käytännön ohjeita niin uudelle asukkaalle, muuttoa tai asunnonvaihtoa suunnittelevalle kuin kaikille muillekin asukkaillemme. Löydät asukasoppaasta tuttuja ohjeita viihtyisään asumiseen, kuten siivous- ja kunnossapitovinkkejä. Aivan uutena olemme koonneet ohjeet asuntopihojen hoitoon.


Asukastoiminta ja hyvä naapuruus 
Asumisviihtyvyys on tärkeä asia asumisessa. Lue täältä esimerkiksi, miten voit osallistua asukastoimintaan.

Asunnon irtisanominen
Täältä löydät ohjeet ja lomakkeet vuokra- ja asumisoikeusasunnon irtisanomiseen, muistilistan asunnosta poismuuttavalle ja ohjeet avainten palauttamisesta ja muuttosiivouksesta.

Asunnon vaihtaminen 
Jos mietit asunnon vaihtamista, lue täältä lisää. Löydät täältä myös asumisoikeusasuntojen vaihtopörssin.

Asunnosta huolehtiminen ja remontointi 
Oletko ajatellut tehdä asunnossasi remonttia? Mietitkö, miten lattiakaivo tai ilmanvaihtoventtiilit puhdistetaan tai miten asuntopihaa kannattaisi hoitaa? Nämä asiat ja monia muita asunnon huolehtimiseen liittyviä vinkkejä löydät täältä.

Asuntoon muuttaminen
Uuteen asuntoon muuttaessa mielessä on monenlaisia muistettavia asuntoja. Katso ennen muuttoa hyödyllinen muistilista ja käy muuttosi jälkeen täyttämässä sähköinen muuttotarkastuslomake.

Lomakkeet asukkaille 
Olemme koonneet tänne yleisimmät tarvitsemasi lomakkeet.

TA-laajakaista 
Lue täältä lisätietoja tarjoamastamme laajakaistayhteydestä.

Vastikkeet ja vuokrat 
Kerromme täällä yleistä tietoa vastikkeiden ja vuokrien maksamisesta.

Ympäristö ja energia 
Täältä löydät vinkkejä, miten säästää energiaa ja ympäristöä.

Ajankohtaista