nahkasuutarintie 11 b 21 2

Asukkaille lähetettävissä uutiskirjeissä oli tammikuun alusta maaliskuun loppuun kestävä kilpailu ”kuvaile kotiasi”. Kuvailujen lisäksi saimme hienoja kuvia asukkaiden kodeista.

Kuvia ja tekstejä käytetään mahdollisuuksien mukaan TA:n markkinoinnissa ja tekstejä onkin lisätty runsaasti Tampuuriin huoneistokuvaus -kenttään. Kuvia on lisätty sekä Tampuuriin, että TA:n Pinterestiin.

Muun muassa näin asukkaat vastasivat kysymykseen "mikä on parasta kodissasi?"

”Pohjaratkaisu, talo tosi rauhallinen, huolto pelaa hyvin”

”Ehdottomasti sauna, saa lämmittää ihan milloin haluaa ja vaikka kuinka useasti”

”Kivan kompakti 3 makkarin asunnoksi. Ei turhia tiloja. Katutaso plussaa :)”

”Parhaita puolia asunnossamme ovat: uutuus ja siisteys, autokatos, varastotilat ja metsän läheisyys koirankin näkökulmasta”

”Turvallinen ympäristö lapsille suojaisalla rivitalon pihalla.”

”Materiaalit ja pinnat ovat 2015 valmistuneessa talossa uudehkoja, joten asunto on helppoa pitää siistinä. Omassa saunassa on mukava käydä kiireettömissä löylyissä. Sijainti on hyvä, keskustaan on vain kävelymatka :) Vuokra on kohtuullinen.”

 

Kaikkien osallistujien kesken arvottiin 100 euron arvoinen K-Raudan lahjakortti. Lisäksi yhdeksän valokuvia lähettänyttä asukasta palkittiin TA-suklaalla. Voittajat ovat saaneet palkintonsa. Vaikka kilpailu on päättynyt voi tekstejä ja kuvia edelleen lähettää. Lue lisätietoja täältä.

pikisaarenkuja4b21lappeenranta

 

Ajankohtaista