IMG 3975

 

Olethan huomannut, että asiakaspalvelumme on laajentunut viime viikolla, kun avasimme uuden chat-palvelun nettisivuillemme. Chatissa saat nopeita vastauksia ja neuvoja asiakaspalvelijoiltamme. Chattiin vastaavat samat henkilöt kuin asiakaspalvelun puhelinnumeroon ja sähköpostiinkin, joten saat yhtä ammattitaitoista palvelua myös chatin kautta.

 

Asiakaspalvelussa työskentelee tällä hetkellä viisi osaavaa iloista asiakaspalvelijaa. Asiakaspalvelun lisäksi asiakaspalvelijamme hoitavat myös joidenkin kohteittemme asuntojen vuokrausta.

Suurin osa asiakaspalveluun tulevista yhteydenotoista tulee puhelimitse. Sähköpostilla ja nettisivuillamme olevan palvelupyyntölomakkeen avulla tulee myös päivittäin useita yhteydenottoja. - Chat-palvelumme on vielä niin tuore, että asiakkaat vasta totuttelevat sen käyttöä ja sitä kautta tulee toistaiseksi vähiten yhteydenottoja, kertoo asiakaspalvelijamme.

Kiireisintä aikaa asiakaspalvelussa on ehdottomasti kuunvaihde, jolloin tulee eniten irtisanomisia ja uudet asukkaat muuttavat koteihinsa. Myös maanantait ovat usein kiireisiä päiviä asiakaspalvelussa.

Vastaamme asiakkaiden yhteydenottoihin arkisin kello 8-16. Kiireellisissä tapauksissa huoltoyhtiöiden päivystysnumerot vastaavat ympäri vuorokauden. Kaikki yhteystietomme löytyvät osoitteesta www.ta.fi/ota-yhteytta.

Ajankohtaista