Asumisoikeuden myyntiprosesseja on kehitetty ja yhtenäistetty koko Suomen osalta. Jatkossa toimimme myös yhä enemmän sähköpostin välityksellä. Tavoitteena on nopeuttaa tiedon kulkua sekä säästää luontoa vähentämällä paperin käyttöä.

 

Pyrimme lähettämään tarjoukset ja varaukset pääasiassa sähköpostilla, mikäli asiakkaalla on sähköposti. Myös muu yhteydenpito asiakkaan ja myyntineuvottelijan välillä on tarkoitus hoitaa sähköpostilla tai puhelimitse aina kun mahdollista.

Sähköpostilla lähetettävissä tarjouksissa on linkki asunnon myynti-ilmoitukseen, joten jatkossa nettisivuillamme on yhä enemmän ilmoituksia vapautuvista asunnoista. Vaikka asunnosta olisi myynti-ilmoitus netissä, on mahdollista, että siitä on jo tarjouskierros käynnissä ja asuntoon saattaa olla paljonkin hakijoita. Asuntoihimme on jatkuva haku.

Oulun toimistolla siirrytään muun Suomen kanssa samaan käytäntöön ja jatkossa myös Pohjois-Suomessa asumisoikeusasunnoista tehdään varaus ja peritään varausmaksu ennen kaupungin hyväksyntäpyyntöä.

Ajankohtaista