Tiesithän, että mikäli vapaana tai vapautumassa ei juuri tällä hetkellä ole toiveittesi asuntoa, voit jäädä jonoon myös tällä hetkellä varattuun asuntoon.

Näin haet jonoon

Nettisivuiltamme löytyvän hakulaatikon avulla voit helposti hakea tällä hetkellä heti vapaana olevia sekä vapautumassa olevia asumisoikeusasuntojamme. Hakutuloksiin listautuu näiden asuntojen lisäksi myös kaikki muut kohteemme, joissa on etsimiäsi asuntoja, vaikka ne eivät juuri tällä hetkellä olisikaan vapaana.

Kaikkiin asuntoihimme on koko ajan jatkuva haku ja asunnon vapautuessa tarjoamme niitä ensin jo hakemuksen jättäneille. Tämä tarkoittaa siis sitä, että mikäli meillä ei ole tällä hetkellä tarjolla toivomaasi asuntoa, sinun kannattaa tutustua myös muihin asuntoihin ja jättää hakemuksesi jonoon. Jättämällä hakemuksen jonoon, sinulle tarjotaan etsimääsi asuntoa ensimmäisten joukossa heti asunnon vapauduttua.

Asunnon hakeminen ei vielä sido mihinkään eikä se maksa mitään. Tehdessäsi uuden hakemuksen, korvaa se aina automaattisesti aikaisemmin tekemäsi hakemuksen. Hakemus on voimassa vuoden sen jättämisestä. Muista siis uusia hakemuksesi!

Asumisoikeusasunnon hakuprosessi:
1.    Hae ilmainen asumisoikeuden järjestysnumero kaupungista, mistä haet asuntoa. Järjestysnumeroa voi hakea useammasta kunnasta yhtä aikaa.
2.    Saatuasi järjestysnumeron, tutustu asuntoihin nettisivuillamme.
3.    Jätä hakemus kiinnostaviin asuntoihin. Muista, että voit jättää hakemuksen, vaikka asunto ei juuri nyt olisi vapaana/vapautumassa. Hakemus on kerrallaan voimassa 12 kk.

Lue lisää asumisoikeusasuntojen hakemisesta täältä.

Ajankohtaista