pikkupoika verkossa 880x880

Kesäloma on parasta aikaa kokea jotain uutta. Lapin kesä on taianomainen – keskiyön aurinko paistaa kellon ympäri ja pääset nauttimaan pitkistä päivistä aktiviteettien parissa ja kokemaan yöttömän yön tunnelman.


Tarjoamme asiakkaillemme edullista majoitusta maisemahotelli Hotel Levi Panoramasta. Pääset lunastamaan edun käyttämällä TA:n alennuskoodia ALLTA2018. Katso tarjouksen lisätiedot ja tee varaus tästä linkistä.


Monipuolisia aktiviteetteja ja keskiyön aurinkoa

Levin kesäaktiviteetit tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja niin aikuisille kuin lapsillekin. Voit lähteä ulkoilemaan jalkaisin tai vaikkapa läskipyörällä, puhdistautua näköalasaunassa tai testata koko perheen kanssa seikkailupuiston huimat radat.

Hotel Levi Panoramassa voit viettää niin aktiivista retkeilyviikonloppua kuin vauhdikasta perhelomaakin. Levin keskustan yläpuolella sijaitsevaan hotelliin pääset kulkemaan kätevästi Levi Express Gondolilla tai autolla. Pääset hotellista helposti muun muassa seikkailu- ja liikennepuistoon, minigolfaamaan sekä retkeilemään perheystävällisille patikointireiteille.

Golfarit voivat nauttia greeneistä Suomen pohjoisimmalla 18-väyläisellä golfkentällä. Levi Golf tarjoaa pelaamiseen sekä haastetta että näyttävyyttä. Keskiyön auringon ansiosta voit lähteä kierrokselle vaikka keskellä yötä, ellei tiiauspaikalla satu juuri tuolloin pötköttämään poro – pohjoisten kenttien ikioma ”hiekkaeste”. Kenttä sijaitsee Levitunturin ja Ounasjoen välimaastossa, ja kaunis Taalojärvi sijaitsee kentän sisällä. Green feet voit ostaa helposti hotellin vastaanotosta.


Lue lisää ideoita kesäloman viettoon GoLeviGo! -lehdestä!

Lehden pääset lukemaan tästä.

golevigo 2 800x800

 

Ajankohtaista