kiinteistomanageri 800x600

Isännöitsijöidemme tehtävänimikkeet ovat muuttuneet 1.5.2018 alkaen. Kohdeisännöitsijät ovat jatkossa kiinteistömanagereita ja tekniset isännöitsijät teknisiä managereita.


Tehtävänimikkeet on muutettu, sillä TA:lla isännöinnin tehtäväkenttä on laajempi kuin isännöitsijöillä yleisesti. Kiinteistömanagerin työ TA:lla on kiinteistövarallisuuden kokonaisvaltaista hoitamista, jossa oikein ajoitettu ja hyvin suunniteltu kunnossapito sekä korjaustoiminta ovat suuressa roolissa.

Tehtävänimikkeiden muutos ei vaikuta työn sisältöön, vaan työt jatkuvat samanlaisina ja samalla tavalla kuin ennenkin. Kiinteistömanagerin tehtäviin kuuluvat mm. kiinteistöjen kunnossapito-, rakennus- ja taloteknisten hankkeiden aikataulutus, suunnittelu ja toteuttaminen. Lisäksi kiinteistömanagerit ovat mukana kehittämässä kiinteistöjen energiatehokkuutta ja vastaavat siitä, että kiinteistöjemme viihtyvyys ja arvo säilyvät.

Asiakkaana voit olla yhteydessä kiinteistömanageriin muun muassa asuntotarkastuksiin ja asuntoremontteihin liittyvissä asioissa.

Oman talosi kiinteistömanagerin tiedot löydät nettisivujen asukasinfo-osiosta.

Ajankohtaista