Karhusuolla sijaitsevat asumisoikeuskohteemme Vesirattaanmäki 3 ja 6, Miilumäki 4 sekä Miilukorventie 6 sijaitsevat upealla paikalla. Karhusuo on Suomen toiseksi suurimmassa kaupungissa, palveluiden ja hyvien kuluyhteyksien läheisyydessä, kuitenkin aivan luonnon helmassa ja vain kivenheiton matkan päässä Nuuksion kansallispuistosta ja vielä lähempänä Oittaan monipuolista ulkoilualuetta.

oittaa

Alkukesä on ollut poikkeuksellisen lämmin, ja rannat ovat täyttyneet auringon palvojista. Espoossa on 21 kaupungin ylläpitämää uimarantaa niin meren kuin järvienkin rannoilla. Upeita uimapaikkoja siis riittää, mutta Oittaan uimarannalla ja sen yhteydessä olevassa ulkoilukeskuksessa on ehdottomasti kattavimmat palvelut. Oittaan ulkoilukeskus sijaitsee Bodomjärven rannalla, Karhusuolla, lähellä useita asumisoikeuskohteitamme.

Oittaan pikkuhiljaa syvenevä ranta on erinomainen lapsille ja laiturilta pääsevät myös liikuntaesteiset uimaan. Uimaveden laatu on määritelty erinomaiseksi.

Monipuoliset liikuntamahdollisuudet

Jos Suomen kesä ei ole riittävän lämmin uimiseen ja rannalla oleiluun, voi Oittaalla pelata muun muassa koripalloa, rantalentopalloa tai frisbeegolfia. Välinevuokraamosta saa vuokrattua esimerkiksi soutuveneen, kanootin, SUP-laudan tai vaikka fatbiken. Lapset viihtyvät hyvin isossa Angry Birds -leikkipuistossa.

Oittaalla ei nälkäkään pääse yllättämään, sillä rannan ja leikkipuiston välittömässä läheisyydessä on erinomaista ruokaa tarjoileva ravintola. Ravintolasta saa ruuan lisäksi pieniä välipaloja ja ulkokioskissa myydään irtojäätelöä.

Tekemistä myös talvella

Oittaan ulkoilualueella riittää tekemistä myös talvella. Oittaalla on erinomaiset hiihtomahdollisuudet ja usein Oittaan lumetetut ladut ovat talven ensimmäisiä ja kevään viimeisiä hiihtopaikkoja Espoossa. Hiihtolatuja riittää niin aloittelijoille kuin vaativammallekin hiihtäjälle useita kymmeniä kilometrejä. Aloitteleville hiihtäjille on oma harjoittelualueensa ja lyhyenkin hiihtolenkin voi kruunata pysähtymällä nuotiopaikalle.

Mikäli jäätilanne sallii, on Bodomin jäälle monena talvena aurattu retkiluistelurata. Uiminen onnistuu avannossa ja saunat ovat lämpimänä useimpina päivinä. Oittaalla on myös hyvät pulkkamäet.

IMG 0752oittaanlatu

 

Helposti pyörällä, bussilla tai omalla autolla

Vesirattaanmäeltä pääsee Oittaan ulkoilukeskukseen kävellen parissakymmenessä minuutissa ja pyörällä alle kymmenessä minuutissa. Matka taittuu helposti ja nopeasti myös bussilla tai omalla autolla. Autoilijoita varten Oittaan ulkoilualueella on runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja.

Miilumäestä ja Miilukorventieltä on Oittaalle matkaa noin 3,5 kilometriä. Matka, jonka polkee helposti viidessätoista minuutissa. Bussipysäkille on noin kilometrin kävelymatka, mutta suora bussimatka vie siitä vain muutamia minuutteja.

Tutustu kohteisiimme:

Vesirattaanmäki 3

Vesirattaanmäki 6

Miilumäki 4, Miilukallio 2

Miilukorventie 6

Lue lisää alueesta ja sen palveluista:

 

Ravintola ja ulkoilukeskus Oittaa

Välinevuokraamo Oittaalla

Espoon uimarannat

IMG 5261

Ajankohtaista