Kuntoportaita on viime vuosina rakennettu hurjasti lisää, ja portaat ovatkin oiva kuntoilupaikka. Porrastreeni sopii hyvin sekä aloittelevalle liikkujalle että aktiiviurheilijalle. Testaa porrastreeniämme lähimmissä portaissa!

porrastreeni


Portaissa on helppo tehdä tehokas treeni oman kunnon mukaan. Kokeile vaikka tätä treeniä:

  1. Juokse portaat ylös niin nopeasti kuin pääset.
  2. Hypi portaat ylös tasahypyin. Ponnista mahdollisimman voimakkaasti.
  3. Juokse portaat ylös niin nopeasti kuin pääset.
  4. Nouse portaat ylös tekemällä syväkyykky jokaisella askelmalla.
  5. Juokse portaat ylös mahdollisimman nopeasti.

Treenin vaativuutta ja kestoa voit muuttaa tekemällä jokaista liikettä 1-3 kertaa tai kulkemalla portaat vain puoleen väliin. Kävele portaat aina alas niin saat pienen hengähdystauon. Muista lopuksi hyvä venyttely!

Kuntoportaita löytyy aivan talojemme läheisyydestä

Useiden kohteidemme välittömästä läheisyydestä löytyykin kuntoiluun sopivat portaat.

Esimerkiksi Helsingissä, Malminkartanon huipulla, on Malminkartanon kuntoportaat, joiden vieressä on asumisoikeusasuntojamme osoitteessa Perhosenkierto 33. Vähän kauempana kävelymatkan päässä Konalassa asuntojamme on osoitteessa Ajomiehentie 14 ja Vantaan puolella Kaivokselassa osoitteissa Husbackankuja 4 ja 8, Aapraminkaari 4 ja Kaarenmäenkuja 1.

Kauniaisissa, aivan Venevalkamantie 4:ssä olevan vuokratalomme läheisyydessä, on laskettelurinteen reunalle rakennettu suositut kuntoportaat, joissa pidetään myös maksuttomia, ohjattuja treenejä.

Sipoon Söderkullassa on avattu syksyllä 2018 uudet kuntoportaat lähelle Tasbyntie 6:n vuokrataloa. Kuntoportaiden yhteydessä on eripituisia kuntopolkuja sekä uusi kaikille avoin ulkokuntoilupaikka. Söderkullaan valmistuu syksyllä 2019 myös uusi asumisoikeuskohde osoitteeseen Kvartsitie 1.

Ouluun Talatie 10:n vuokra-asuntojen lähelle on myös avattu tänä syksynä uudet kuntoportaat sekä luonnonkivistä rakennettu fitness-puisto.

Tampereen Pispalassa, lähellä Kannaksenkatu 2:ta, on suositut Pispalan portaat, joissa on yhteensä 310 askelmaa.

Erinomaiset kuntoportaat löytyvät myös Kouvolan hyppyrimäeltä. Keskustassa sijaitsevasta Hallituskatu 15:n vuokrakohteesta juoksee tai kävelee hyppyrimäen portaisiin nopeasti noin 1,5 kilometrin matkan.

Hyviä porrastreenejä!

Ajankohtaista