Pelastakaa Lapset Joulu2018 Fb fi

Olemme tänä vuonna lahjoittaneet joulukortti- ja joululahjavarat Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräykseen.

Osallistumalla joulukeräykseen olemme mukana auttamassa kotimaan lapsia. Suomessa elää yli satatuhatta lasta köyhissä perheissä. Köyhyys vaikuttaa lapsen koko elämään. Se hankaloittaa lapsen koulunkäyntiä ja kaverisuhteita sekä estää lasta harrastamasta. Pitkittynyt köyhyys myös siirtyy herkästi sukupolvelta toiselle.

Mitä aikaisemmassa vaiheessa apu tavoittaa lapset, sitä paremmin he selviytyvät elämässään ja voivat katkaista köyhyyden kierteen. Suurissa vaikeuksissa ovat nuoret, jotka eivät köyhyyden vuoksi pysty jatkamaan opintojaan peruskoulun jälkeen.

Joululahjoituksellamme muun muassa maksetaan lasten harrastusmaksuja ja hankitaan nuorille oppikirjat koko lukio- tai ammattiopintojen ajalle.

Myös sinä voit auttaa lapsia osallistumalla joulukeräykseen Pelastakaa Lapset Ry:n verkkosivuilla tai tekstaamalla sanan LAPSELLE numeroon 16499 (hinta 10 €).

Pelastakaa Lapset ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton, vuonna 1922 perustettu kansalaisjärjestö, joka edistää lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla.

Lue lisää: www.pelastakaalapset.fi

Ajankohtaista