Kun valitset vuokralla asumisen, valitset helpon ja vaivattoman asumismuodon. Maksat vain kuukausittaisen vuokran ja me huolehdimme kaikista asunnon omistamiseen, ylläpitoon ja huoltoon liittyvistä käytännön asioista. Jos haluat muuttaa isompaan tai pienempään asuntoon tai vaihtaa paikkakuntaa, on vuokra-asunnosta helppo luopua ja vuokrata uusi asunto tilalle. Vuokra-asunto kauttamme on turvallinen valinta elämän joka vaiheeseen.

halikuva

1. Ei suuria investointeja

Omistusasumiseen verrattuna vuokra-asumisen kertakulut ovat pienemmät, sillä vuokra-asuntoon ei tarvitse sitoa suurta pääomaa. Vuokralainen maksaa ennen muuttoaan vakuusmaksun, joka on yleensä kahden kuukauden vuokraa vastaava summa, sekä huolehtii kuukausio

Nykyisin moni valitsee vuokra-asumisen, vaikka olisi taloudellisesti mahdollista asua omistusasunnossa. Asunnon omistamista ei pidetä enää niin suuressa arvossa kuin vielä joitakin vuosia ja vuosikymmeniä sitten.

2. Joustavuus eri elämäntilanteissa

Vuokra-asuminen tarjoaa myös joustavuutta ja vaihtoehtoja eri elämäntilanteissa. Olipa kyseessä perheenlisäys tai ero, vuokra-asunnot tarjoavat monipuolisia asumismahdollisuuksia nopeassakin aikataulussa.

Jos vuokra-asunnossa on toistaiseksi voimassa oleva sopimus, asunnon voi irtisanoa kuukauden irtisanomisajalla. Asunnosta pääsee siis nopeasti eroon ilman sen kummempia syitä.

3. Laaja asuntotarjonta

Vuokra-asunnoissa on usein omistusasuntoja laajempi valikoima. Vuokralaisten on helppo etsiä eri vaihtoehtoja ja löytää omiin tarpeisiinsa ja mieltymyksiinsä sopiva asunto. Valittavana on sekä vanhempia asuntoja että uudistuotantoa, isoista perheasunnoista pieniin yksiöihin.

Tutustu tästä kaikkiin vuokra-asuntoihimme!

4. Mieluinen sijainti

Asunnon sijainti on usein tärkein kriteeri asuntoa valittaessa. Koska vuokra-asuntoja on paljon tarjolla, on myös sijainnin suhteen enemmän vaihtoehtoja. Vain harvan tulot riittävät esimerkiksi Helsingin keskustassa tai muilla halutuilla alueilla sijaitsevan asunnon lainan lyhennykseen. Sen sijaan vuokralla asuminen samalla alueella voi hyvinkin olla mahdollista. Vuokra-asuminen voi antaa mahdollisuuden asua juuri siellä, missä haluaa.

5. Ei huolta remonteista

Suurin osa asunnon korjaustöistä kuuluu vuokranantajan vastuulle, joten vuokralla asuminen on huolettomampaa eikä vuokralaisen tarvitse sitoutua taloyhtiön remonttien maksuihin. Iso putkiremontti tai saneeraustyö omistusasunnossa voi olla sekä taloudellisesti että henkisesti kova paikka.

Laajasta vuokra-asuntokannastamme löydät asuntoja pienistä yksiöistä tilaviin perheasuntoihin. Asuntoja on ympäri Suomen, rivi- ja paritaloista kerrostaloihin. Tutustu kaikkiin vuokra-asuntoihimme täällä.

Nahkasuutarintie 11 Espoo esimerkkihuoneisto

Vuokrakohde Espoon Kurttilassa, osoitteessa Nahkasuutarintie 11.

Ajankohtaista