Rakennamme jatkuvasti uusia asuntoja eri puolille Suomea ja tälläkin hetkellä on kolmen uudiskohteen hakuaika käynnissä. Vielä ehdit hakea ensimmäisellä hakukierroksella Espoon Lippajärvelle, Vantaan Koivuhakaan ja Kaarinan Piispanristiin valmistuviin asumisoikeusasuntoihin.

kolkekannaksent1 havainne piha5

Kolkekannaksentie 1, Espoo

Tällä hetkellä rakenteilla on kolmisenkymmentä uudiskohdetta muun muassa pääkaupunkiseudulla, Jyväskylässä, Lahdessa, Lappeenrannassa, Kaarinassa, Liedossa, Naantalissa, Kuopiossa ja Tampereella. Kaikki uudiskohteet löydät osoitteesta www.ta.fi/uudiskohteet. Kun hankit uuden asumisoikeusasunnon riittävän aikaisessa vaiheessa rakentamista, voit vaikuttaa uuden asuntosi pintamateriaaleihin ja mahdollisesti tilata lisähintaisena muutostyönä esimerkiksi astianpesukone tai liukuovikaapistot.

Lähiaikoina hakuun tulee muun muassa 52 vuokra-asuntoa Espoon Niittykummussa, 64 asumisoikeusasuntoa Helsingin Pasilassa ja 34 asumisoikeusasuntoa Lohjan Hiidensalmella.

Olemme huomioineet uudiskohteidemme suunnittelussa mm. kaupungistumisen ja tarjoammekin monipuolista asumista hyvillä sijainneilla. Tavoitteemme on rakentaa vuosittain noin tuhat uutta asuntoa eri puolille Suomea.

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisten joukossa tiedon, kun uudiskohteiden hakuaika alkaa. Uutiskirjeemme voit tilata osoitteesta www.ta.fi/uutiskirje.

herrasniitynkatu2ja4 havainne

Herrasniitynkatu 2 ja 4, Kaarina

Teksti: Anu Vähäkallio

 

Ajankohtaista