TA-Yhtymä-konsernin vuosikertomus vuodelta 2019 on julkaistu. Lue tarkemmin, millainen vuosi konsernillamme oli ja tutustu avainlukuihin ja tilinpäätökseen.

TA-Yhtymä-konsernin vuosikertomus 2019 on julkaistu

Vuosi 2019 oli konsernillemme positiivisen kehityksen aikaa niin taloudellisesti kuin toiminnallisesti. Pääsimme tavoitteisiimme kaikissa keskeisissä tunnusluvuissamme, mikä antaa meille hyvät lähtökohdat tarjota asukkaillemme kohtuuhintaisia asuntoja myös jatkossa koronapandemiasta huolimatta. Erilaisia asumisen vaihtoehtoja tarjoamalla kannamme yhteiskuntavastuumme ja autamme osaltamme koko suomalaista yhteiskuntaa haastavina taloudellisina aikoina. Kohtuulliset asumiskustannukset mahdollistavat myös asukkaiden ostovoiman käytön muuhun elämiseen.

Viime vuonna meille valmistui 1 124 uutta asuntoa ja rakennamme jatkuvasti uusia asuntoja maamme kasvukeskuksiin. Tarjoamme kodin jo noin 34 000 asukkaalle. Lunastimme viime vuonna myös jälleen paikkamme edullisimpana asumisoikeusasuntojen tarjoajana.

Vuoden aikana konsernissamme työskenteli 168 henkilöä, jotka ovat tehneet hienoa työtä tavoitteidemme saavuttamiseksi. Uudistimme vuoden aikana toimintamallejamme ja jatkamme uudistamista myös tulevina vuosina. Jatkoimme panostamisesta energiatehokkuuteen ympäristövastuuteemamme mukaisesti, minkä ansiosta asuntojemme hiilijalanjälki on pienentynyt merkittävästi.

Pääset vuosikertomukseen tästä: https://ta.fi/julkaisut/TA-vuosikertomus-2019/.

TA-Yhtymä-konsernin avainlukuja 2019

Ajankohtaista