Loistavalle sijainnille Naantalin keskustaan valmistui toukokuun lopussa korkeatasoisia omistusasuntoja. Asunto Oy Naantalin Victorian asunnoissa pääsee nauttimaan kaupungin parhaasta sijainnista ja asumisen helppoudesta. Katso videot ja tarkemmat tiedot vapaista asunnoista ja ihastu!

Asunto Oy Naantalin Victorian asunnot ovat valmistuneet osoitteeseen Luostarinkatu 24

Naantalin uuden keskustakorttelin ensimmäiset talot ovat valmistuneet. Asunto Oy Naantalin Victorian kaksi kerrostaloa sijaitsevat omalla tontilla pikkukaupungin parhaalla paikalla, osoitteessa Luostarinkatu 24. Sijainti on loistava helppoa kaupunkiasumista arvostavalle tai vaikkapa vapaa-ajan kodiksi. Merenrantaan ja vierasvenesatamaan on vain puolen kilometrin kävelymatka.

Asunnoissa on avoimet ja valoisat tilaratkaisut sekä suuret ikkunat ja lasiliukuovelliset parvekkeet. Laadukas keittiö on varustettu kalusteuunilla, induktioliedellä ja integroidulla astianpesukoneella. Tilava pesuhuone on laatoitettu tyylikkäillä ja aikaa kestävillä laatoilla. Vesikiertoinen lattialämmitys lisää asumismukavuutta ja parantaa kalustettavuutta.

Asuntoja on neljässä asuinkerroksessa katutason yläpuolella. Talojen keskelle toiseen kerrokseen muodostuu suojaisa sisäpiha asukkaiden viihtyisäksi tapaamispaikaksi. Vehreän korttelipihan keskiössä ovat tyylikkäät saunat oleskelutiloineen ja viherkattoineen. Katutasossa on pysäköintihalli, jossa on myös sähköauton latausmahdollisuus. Pysäköintihallista pääee kätevästi hissillä asuinkerroksiin. Suunnittelussa on panostettu esteettömyyteen ja hissi on normaalia tilavampi.

Vapaana on vielä useita huoneistokokoja. Tutustu vapaisiin asuntoihin tarkemmin osoitteessa ta.fi/victoria-asunnot.

Lue lisää Asunto Oy Naantalin Victoriasta: ta.fi/victoria.

 

Ajankohtaista