Kesäkuussa päättyi kolmen uuden vuokrakohteemme hakuajat Oulussa, Espoossa ja Lahdessa. Asunnot herättivät runsaasti mielenkiintoa ja asukasvalintoja tehdään parhaillaan.

Niittykatu 10 vuokra-asunnot Espoossa valmistuvat syksyllä 2020

Kuvassa Espoon Niittykummussa sijaitseva Niittykatu 10.

Uusia vuokra-asuntoja valmistuu syksyllä Espoon Niittykatu 10:een, Oulun Satamatie 37:ään ja Lahden Wolter Ramsayn katu 11:een. Asunnot olivat haettavissa kesäkuussa, ja saimme niihin mukavan määrän hakemuksia. Niittykatu 10:n asuntoihin tuli reilu 500, Satamatie 37:n asuntoihin lähes 500 ja Wolter Ramsayn katu 11:n asuntoihin reilu 100 hakemusta.

Pyrimme tekemään asukasvalinnat kaikkiin asuntoihin ja ilmoittamaan asukkaaksi valituille heinäkuun aikana. Noudatamme asukasvalinnoissa Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen ARAn asukasvalintaperusteita ja otamme huomioon mm. hakijaruokakunnan asunnontarpeen sekä varallisuuden. ARAn asukasvalintaopas on nähtävissä tästä linkistä.

Jos asukasvalinta ei tällä kertaa osu sinuun, hakemuksesi on kuitenkin voimassa kolme kuukautta sen jättämisestä lähtien. Voit hakea muita kiinnostavia asuntoja tekemällä uuden vuokra-asuntohakemuksen. Huomaathan, että uusi hakemus korvaa vanhan.

Katso Espoon vapaat ja pian vapautuvat vuokra-asunnot täältä.
Katso Lahden vapaat ja pian vapautuvat vuokra-asunnot täältä
.
Katso Oulun vapaat ja pian vapautuvat vuokra-asunnot täältä.


Asumisoikeusasunto on hyvä vaihtoehto vuokra-asunnolle

Vuokra-asuntojen lisäksi meillä on tarjolla myös runsaasti asumisoikeusasuntoja Espoossa, Oulussa ja Lahdessa. ASO-asunnot sopivat monen ikäisille ja monenlaisiin elämäntilanteisiin, ja niitä on tarjolla hyvillä sijainneilla eri puolilla kaupunkeja.

ASO-asunnossa yhdistyvät omistus- ja vuokra-asumisen parhaat puolet: se on yhtä huoleton kuin vuokra-asunto ja yhtä vakaa kuin omistusasunto.

Lue lisää asumisoikeusasumisesta ja ASO-asunnon hakemisesta.

Katso kaikki Espoon vapaat ja pian vapautuvat ASO-asunnot täältä.
Katso kaikki Lahden vapaat ja pian vapautuvat ASO-asunnot täältä.
Katso kaikki Oulun vapaat ja pian vapautuvat ASO-asunnot täältä.

Tee asumisoikeushakemus tästä.

Ajankohtaista