Lähetimme kesäkuussa kaikille asumisoikeusasukkaillemme uutiskirjeessä asukastyytyväisyyskyselyn. Pääosa vastaajista suosittelisi tuttavilleen sekä TA:ta että asumisoikeutta asumismuotona.

heinakuja1B5 Olohuone6

Kyselyyn vastasi kaikkiaan lähes 900 asumisoikeusasukastamme eri puolilta Suomea. Kysyimme muun muassa asukkaiden tyytyväisyyttä asuntoonsa, kotitaloonsa sekä sen sijaintiin ja yleisiin tiloihin. Kartoitimme myös asukkaiden halukkuutta remontointiin, tyytyväisyyttä tiedonsaantiin sekä pyysimme kehitysehdotuksia TA:n toimintaan. Vastaajat olivat pääosin tyytyväisiä asuntoihinsa ja 80 % vastaajista kertoi viihtyvänsä asunnossaan erittäin hyvin tai hyvin. 83 % vastaajista olisi myös valmis suosittelemaan asumisoikeutta asumismuotona tuttavilleen.

Koteja erinomaisella sijainnilla

Eniten kiitosta sai asuntojen sijainti. Lähes 90 % vastaajista oli sitä mieltä, että heidän asuntonsa sijaitsee erittäin hyvällä tai erinomaisella paikalla. Osa vastaajista toivoi, että asumisoikeusasuntoja olisi myös pienemmillä paikkakunnilla. TA:lla on kaikkiaan noin 14 000 asumisoikeusasuntoa 37 paikkakunnalla ja rakennamme jatkuvasti uusia asuntoja. Yksi tärkeimpiä kriteerejä uusien kohteidemme rakentamiselle on sijainti, jossa olemmekin selkeästi onnistuneet!

Asunnot hyvässä kunnossa

Myös asuntojen kunto sai paljon kiitosta. Jopa 75 % vastaajista oli sitä mieltä, että heidän asuntonsa on hyvässä tai erinomaisessa kunnossa. Vanhemmissa asunnoissa asuvat toivoivat jonkin verran asuntojen ja pihojen kunnostamista sekä pitkäaikaisten asukkaiden palkitsemista. Meillä on kehitteillä uusi palkitsemisjärjestelmä ja tulemme jatkossa tarjoamaan asukkaillemme yhä enemmän remontointimahdollisuuksia.

Kaikki vastaukset on käyty läpi ja ne palautteet ja kehitysehdotukset, joissa on mainittu osoite tai henkilön nimi, on huomioitu. Saimme runsaasti hyviä ehdotuksia, jotka otamme huomioon kehittäessämme toimintaamme. Kiitos kaikille vastanneille!

Lue myös:

Asumisoikeusasukkaamme ovat tyytyväisiä nettisivuihimme sekä viestinnän sujuvuuteen

Remonttimahdollisuudet kiinnostavat asumisoikeusasukkaita

Makuuhuoneen valaistus

 

Ajankohtaista