Kesällä asumisoikeusasukkaillemme lähetetyn asukastyytyväisyyskyselyn yhtenä kohtana kysyimme asuntojen remontointiin liittyvistä asioista. Saimme kyselyyn lähes 900 vastausta, joiden perusteella hieman yli puolet vastaajista olisivat kiinnostuneita asuntojen remontoinnista.

iStock 653443334

Eniten vastaajia kiinnosti seinien maalaus sekä ilmalämpöpumpun asentaminen. Myös keittiön, kylpyhuoneen ja terassin remontointi sekä liukuovikaapistojen ja lattialaminaatin/-parketin asentaminen kiinnosti vastaajia. Vähiten vastaajia kiinnosti saunan remontointi.

Noin puolet vastaajista olisivat halukkaita tekemään asuntoonsa remonttia. Toiset puolet olivat tyytyväisiä nykyiseen asuntoonsa eivätkä olleet halukkaita remontointiin.

Asumisoikeusasuntoa on mahdollista remontoida mieleisekseen tiettyjen rajojen puitteissa. Jos ajatuksissasi on tehdä muutostöitä tai remonttia asunnossasi, hae aina etukäteen kirjallinen lupa kiinteistömanagerilta. Asumisoikeusasunnoissa osasta muutostöistä voi saada myös hyvitystä asunnosta luopumisen yhteydessä. Tarkemmat ohjeet remontoinnista ja muutostöistä löydät asukasoppaasta tai netistä täältä.

Kiitos kyselyyn vastanneille!

Kaikista asukastyytyväisyyskyselyn vastauksista käy ilmi, että suurin osa asukkaistamme on tyytyväisiä TA:n toimintaan, joskin myös kehitettäviä osa-alueita löytyi. Näihin tullaan kiinnittämään huomiota ja toimintaan pyritään jatkuvasti parantamaan vastaamaan asukkaidemme toiveita mahdollisimman hyvin.

Kiitämme vielä kaikkia kyselyyn osallistuneita ja toivotamme kaikille rauhallista ja kivaa loppuvuotta!

 

Lue myös:

Asumisoikeusasukkaat viihtyvät kodeissaan ja suosittelisivat asumismuotoa muillekin

Asumisoikeusasukkaamme ovat tyytyväisiä nettisivuihimme sekä viestinnän sujuvuuteen

Ajankohtaista