Kysyimme marraskuun uutiskirjeissä lukijoiltamme, mikä on parasta heidän kodeissaan. Aihe kiinnosti paljon ja saimmekin kyselyyn melkein 800 vastausta.

2020 10 25 mallikuvaukset IMG 4733 web

Kyselyn perusteella eniten kodissa arvostetaan kodin avaruutta, isoa parveketta ja ikkunoita, saunaa, omaa pihaa sekä hyvää pohjaratkaisua. Myöskin asunnon sijaintia, savuttomuutta, hiljaisuutta, edullisuutta ja hyvää hinta-laatusuhdetta sekä talon hyvää ilmapiiriä kehuttiin useammissa vastauksissa. Asuntoon liittyvien asioiden lisäksi omat perheenjäsenet sekä lemmikit tekevät kodista kodin.

Kaikkien vastanneiden kesken arvoimme yhden TA:n sammutuspeitteen ja tällä kertaa arpaonni osui Jariin Helsingistä.

Kiitos kaikille vastanneille!

Tässä muutamia saamiamme vastauksia kotien parhaista puolista:

"Hyvin suunniteltu pohja ja valoisa asunto isoine ikkunoineen. Iso lasitettu parveke johon paistaa ilta-aurinko. Paras koti on nyt minulla."

"Hyvät säilytysmahdollisuuset isojen kaappien ansiosta. Kaiken saa järjesteltyä siististi piiloon, eikä turhat tavarat ja keskeneräiset projektit ole pistämässä silmään silloin kun haluaa vain rentoutua kotona."

"Kaunis sijainti, yhdellä sivulla metsää ja toisella tilava terassi, josta näkymä viihtyisälle pihalle. Rauhallista ja luonnonläheistä, mutta kaupungin palvelut ovat tarpeeksi lähellä myös julkisen liikenteen palveluja käyttäen."

"Lasitettu parveke, jonne saa ihanasti tunnelmaa kynttilöillä, viltillä ja lampaantalja lattialla lämmittää varpaita."

"Parasta kodissani on kodikkuus ja arkipäivän toimivuus sekä hiljaiset naapurit. Syysiltoina on ihana käpertyä tv-tuoliin viltin alle ja ottaa kutimet käteen ja hiljentyä omaan rauhaan."

"Rauhallinen ja levollinen yleisilme, lämpö, omannäköisyys ja itsensä toteututtaminen sisustuksen kautta, tilavuus ja kotoisuus."

"Vaimo ja se että olemme saaneet asua samassa hyvin hoidetussa yhtiössä jo 25-vuotta."

"Viihtyisyys, kauniit näkymät ikkunoista ja näin etätyöaikana mahdollisuus vetäytyä omiin oloihin eri huoneeseen vaikkapa eri kerrokseen."

 

pesatie16A2 digistailaus

 

Ajankohtaista