Jouluna 2020 tuemme Pelastakaa Lasten kotimaan työtä ja olemme lahjoittaneet osan joulukortti- ja joululahjavaroista Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräykseen. Joululahjoitusten turvin ehkäistään syrjäytymistä ja autetaan kotimaan vähävaraisia lapsiperheitä.

pelastakaa lapset ry pienempi kuva

Korona on lisännyt lasten eriarvoisuutta Suomessa. Yhä useampaa lasta uhkaa syrjäytyminen ja yhteiskunnan ulkopuolelle putoaminen.

Erityisesti tilanne on vaikuttanut vähävaraisiin perheisiin. Vähävaraisten perheiden lapsilla on heikommat mahdollisuudet harrastaa, opiskella ja he kokevat muita lapsia useammin ahdistusta, huonommuutta, kiusaamista ja stressiä.

Joululahjoituksellamme annamme lapsille mm. mahdollisuuden parempaan tulevaisuuteen. Avullamme Pelastakaa Lapset ehkäisee lasten syrjäytymistä Suomessa: tukee lapsia opinnoissa ja harrastuksissa sekä tarjoaa tukiperheitä ja keskustelutukea vaikeassa elämäntilanteessa oleville lapsille ja nuorille.

Myös sinä voit auttaa ja osallistua joulukeräykseen Pelastakaa Lapset ry:n verkkosivuilla.

Pelastakaa Lapset ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton, vuonna 1922 perustettu kansalaisjärjestö, joka edistää lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla.

Lue lisää: www.pelastakaalapset.fi

Ajankohtaista