Nyt on aika hakea kesätöitä! Palkkaamme kesäksi 2021 noin 90 nuorta töihin eri puolille Suomea. Tarjoamme kesätöitä aiempien vuosien tapaan vihertöiden, myynnin, markkinoinnin, remontoinnin sekä erilaisten toimistotehtävien parissa. Tänä kesänä palkkaamme kesätyöntekijöitä myös esittelemään asuntojamme Lohjan asuntomessuilla.

TA-Yhtiöt tarjoaa kesätöitä kesälle 2021

Kesällä 2021 TA-Yhtiöillä on jälleen tarjolla kesätöitä niin aloitteleville kuin opinnoissaan jo pidemmälle edenneille. Kesätyöpaikka on tärkeää työelämään tutustumista, ja auttaa nuoria myös itsenäistymisessä. Tuemme nuorten työllistymistä tarjoamalla kesätyö- ja harjoittelupaikkoja asumisen ja kiinteistöjen parissa.

– Haluamme tarjota nuorille mielenkiintoisia tehtäviä vastuullisen työnantajan palveluksessa. Meillä pääsee tekemään oikeita töitä kiinteistöalan ammattilaisten osaavassa ja mukavassa joukossa. Nuorten työpanos on myös tärkeä meille pihojen kunnossapidon ja kesälomatuurausten näkökulmasta, henkilöstöjohtaja Reija Taiha kertoo.

Nyt on oikea aika hakea kesätöitä

TA-Yhtiöiden kesätyöpaikat ensi kesälle ovat nyt haettavissa, ja nyt on oikea aika hakea kesätöitä.
–Palkkaamme nuoria pääasiassa viherosastollemme piha- ja puutarhatehtäviin, mutta myös myynti-, markkinointi-, toimisto- sekä ja remonttitöitä on tarjolla, henkilöstöjohtaja Taiha kertoo.

Kesätöitä on tarjolla niin Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella, Hämeenlinnassa, Lahdessa, Turussa kuin Oulussakin. Tulevana kesänä olemme mukana myös Lohjan asuntomessuilla, jonne haemme yhdeksää messutyöntekijää.

– Olemme messuilla mukana esittelemässä asumisoikeuskerrostaloamme, joka valmistuu Lohjanjärven kauniisiin maisemiin Hiidensalmen messualueelle. Messutyöntekijöillä on hieno tilaisuus päästä omalta osaltaan tekemään messuvieraiden käynnistä onnistunut ja näkemään asumisen kesän ykköstapahtuma myös kulissien takaa, Reija Taiha sanoo.

Messuvalmisteluihin voi kurkata Kohti asuntomessuja -blogissamme, josta voi katsoa myös kuvia vuoden 2015 Vantaan asuntomessuilta.

Avoimet kesätyöpaikat löydät osoitteesta ta.fi/rekrytointi.

TA-Yhtiöt tarjoaa kesätöitä kesälle 2021

Perehdytys työhön ja tiimiltä tukea

Työsuhteen alussa kaikki työntekijät saavat perehdytyksen työelämään, TA:n toimintatapoihin sekä organisaatioon. – Meille on tärkeää, että voimme tarjota nuorille mielekkään työn ja hyvän perehdytyksen. Ei siis tarvitse jännittää, vaikka aiempaa työkokemusta ei olisikaan ja yritys olisi vieras, Reija Taiha rauhoittelee.

Valtaosa kesätyöpaikoista on viherosastollamme. Pihatyöntekijät pääsevät näkemään työssään konkreettisesti työnsä jäljen. – Hyvin hoidetut pihat lisäävät asuinviihtyvyyttä, joten tällä työllä on ihan oikeasti merkitystä, Taiha kertoo.

Pihatyöntekijöiden työpäivät koostuvat pääosin kitkemisestä, siistimisestä ja haravoinnista. Päivät ovat vaihtelevia, ja kesätyöntekijät pääsevät tekemään alusta saakka oikeita töitä. Aamuisin tiimi kokoontuu toimistolla, josta lähdetään yhdessä eri osoitteisiin. Pihalla töitä tehdään 4-5 henkilön tiimeissä kokeneemman tiiminvetäjän johdolla.

– Tiiminvetäjä auttaa ja tukee työn tekemisessä. Hyvässä porukassa on kiva tehdä töitä. Tiiminvetäjä myös suunnittelee työpäivien sisällön sekä opastaa ja ohjaa työtehtävien tekemisessä ja työvälineiden käyttämisessä, Taiha kuvailee.

Aiemmat kesätyöntekijät suosittelisivat kaverillekin

Kesätyöntekijät viihtyvät meillä yleensä hyvin, ja moni palaakin seuraavana kesänä uudestaan. – Moni vakituisista työntekijöistämme on aloittanut TA-uransa pihatyöntekijänä tai muissa kesätöissä. Pihatyöt ovat erinomainen väylä muihin tehtäviin talon sisällä. Isona kasvuyrityksenä palkkaamme jatkuvasti uusia työntekijöitä eri tehtäviin ja jo tutuksi tulleet hyvin hommansa hoitaneet kesätyöntekijät ovat usein vahvoilla rekrytoinnissa, Taiha kertoo.

Kehittääksemme toimintaamme selvitimme viime kesän jälkeen kesätyöntekijöiltämme, miten tyytyväisiä he olivat kesätyöhönsä, työtehtäviinsä ja perehdytykseensä. Iloksemme vastaukset olivat hyvin positiivisia.

­– Vastauksissa korostuivat mukavat ja monipuoliset työtehtävät, hyvä ilmapiiri ja etenkin hyvät työkaverit ja tiimi. Lähes kaikki kyselyymme vastanneet suosittelisivat kesätyöpaikkaa myös kaverilleen, Reija Taiha kertoo.

TA-Yhtiöt on myös mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjassa mukana olemalla sitoudumme muiden kampanjaan osallistuvien työnantajien tavoin kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen. Periaatteet ovat hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja työtodistus.

Kesätyöhaku on nyt käynnissä! Katso kaikki avoimet kesätyöpaikat, täytä hakemus ja liitä mukaan CV osoitteessa: ta.fi/rekrytointi.

TA-Yhtiöt tarjoaa kesätöitä kesälle 2021

 

Ajankohtaista