TA-Yhtymä-konsernin vuosikertomus vuodelta 2020 on julkaistu. Vuoden aikana valmistuneiden uusien asuntojen ansiosta asuntokantamme ylitti 18 000 asunnon rajapyykin ja tarjosimme kodin jo noin 35 000 asukkaallemme. Konsernimme liikevaihto kasvoi odotustemme mukaisesti 164 miljoonaan euroon, ja asuntojemme käyttöaste pysyi edellisen vuoden hyvällä 98,7 prosentin tasolla.

2020 logo2


– Viime vuosi jää historiaan poikkeuksellisena aikana, jona yleishyödyllisen toimintamme merkitys korostui ja koronaviruspandemian koettelema talous kasvatti tarvetta kohtuuhintaiselle asumiselle. Lisääntynyt kotona vietetty aika teki meistä myös tietoisempia hyvän asumisen perustekijöistä, kuten riittävästä asumisväljyydestä ja asuinympäristömme viihtyisyydestä, sanoo toimitusjohtaja Jouni Linnavuori.

Vuosi 2020 oli merkittävä vuosi konsernillemme myös siksi, että tällöin tuli kuluneeksi 50 vuotta yleishyödyllisen toimintamme alkamisesta. Takanamme on jo puoli vuosisataa intohimoista työtä hyvän ja kohtuuhintaisen asumisen parissa. Olemme alusta alkaen pyrkineet tekemään enemmän kuin vain rakennuttamaan ja ylläpitämään asuntoja.

Vastuullinen liiketoiminta kuuluu yleishyödyllisen tehtävämme ytimeen. Haluamme olla mukana rakentamassa parempaa yhteiskuntaa ja edistämässä pienempää hiilijalanjälkeä sekä luoda koko henkilöstön voimin hyviä hetkiä asukkaillemme.

Tutustu vuosikertomukseen sivustolla, johon olemme koonneet vuosikertomuksen sisällön:

ta.fi/vuosikertomus2020

 

 

Ajankohtaista