seniorivuokra asunnotOulun Kontinkankaalle helmikuun 2016 loppuun mennessä valmistuvat vuokra-asunnot ovat suunnattu senioreille ja esteettömiä asuntoja tarvitseville erityisryhmille ikään katsomatta.

Asuntojen esteettömyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota, joten ne soveltuvat hyvin ikääntyville ja esimerkiksi liikuntarajoitteisille.

Kontinkangas sijaitsee parin kilometrin päässä Oulun keskustan palveluista, lähellä Oulun yliopistollista sairaalaa ja kaupunginsairaalaa. Raksilan marketit ja Kastellin S-Market sijaitsevat lähistöllä ja kauniiseen Oulujoen rantaan on matkaa pari kilometriä.

Asunnot ovat erikokoisia kaksioita ja talossa on myös muutama kolmio. Asunnoissa on laminaattilattiat ja parvekkeet. Ensimmäinen hakuaika asuntoihin on 1.-31.12.2015 ja asuntoihin haetaan täyttämällä vuokra-asuntohakemus.

Koska asunnot ovat yleishyödyllisiä vuokra-asuntoja, noudatamme asukasvalinnoissa Aran asukasvalintaperusteita. Asukasvalinnassa otetaan huomioon asunnon tarve, varallisuusrajat sekä tulovertailu. Asuntoihin voidaan valita myös nuorempia hakijoita vammaisuuden tai pitkäaikaissairauden perusteella. Jos hakija haluaa perustella esteettömän asunnon tarvetta terveydellisin syin, tulee hakemukseen liittää mukaan terveydenhoitoalan asiantuntijan lausunto terveydentilasta.

Lue lisää asunnoista:

 

 

 

 

Ajankohtaista