Etuja TA:n asukkaille!

TA:n asukkaana saat vaihtelevia etuja yhteistyö­kumppaneiltamme ja TA-Yhtiöihin kuuluvilta yrityksiltä. Huomioithan, että edut voivat olla voimassa rajoitetun ajan.

Kassiopeia Hotels & Restaurants tarjoaa TA:n asukkaille edullisen majoituksen Levin upeissa tunturimaisemissa sekä uudessa Hotel Mattsissa, joka sijaitsee Espoon Matinkylässä monien aktiviteettien läheisyydessä. Tee syksystäsi unohtumaton elämys monipuolisilla aktiviteeteilla, herkullisella ruoalla sekä laadukkaalla majoituksella!

Ota rinnekausi vastaan Levillä, majoitu näköalapaikalla Hotel Levi Panoramassa

Levin Rinnekausi starttaa 8.10.2021. Tällöin avautuu laskettelurinne sekä myös 1,5 kilometrin hiihtolatu säilölumen turvin. Katso lisää!
Voit myös nauttia syksystä tuntureilla patikoiden ja Levin aktiviteettien parissa. Koe nyt elämysten syysloma perheesi kanssa edulliseen hintaan.
Hotel Levi Panoramassa majoitut upeissa maisemissa näköalapaikalla Levitunturin Koutalaella, Levin tunturikylän yllä.

  • Standard huone kahdelle 79 € / yö sisältää aamiaisen.
  • Tarjous on voimassa 7.10.-7.11.2021 väliselle ajalle varatuille majoitukselle.
  • Varaathan majoituksesi ajalla 5.10.-31.10.2021. Tarjoushuoneita on rajoitetusti. Hotellihuoneiden varaukset voit tehdä suoraan netistä  book.kassiopeia.fi  varauskoodilla PROHETI.
  • Matkustaessasi isompien lasten kanssa, voit halutessasi varata heille oman huoneen hintaan 55,00 € / vrk. Oman ja lasten huoneen varaukset pyydämme tekemään sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 016 336 3000. Mainitsethan varauskoodin PROHETI.
  • Jos matkustat lemmikin kanssa, tiedustele lemmikkiystävällisiä huoneita Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 016 336 3000. Lemmikeistä on lisäveloitus 15 € / majoitus.

Kruunaa lomasi Ravintola Panoraman herkullisella ja monipuolisella tarjonnalla upeissa tunturimaisemissa. Ravintola Panoraman valikoimaan kuuluvat kansainväliset ja lappilaiset klassikkoannokset sekä tasokas viini- ja juomavalikoima.

Tutustu Levin aktiviteetteihin Visit Levin sivulla.

Hotellin yhteystiedot:
Hotel Levi Panorama
Tunturitie 205 | 99130 Levi | Puh. 016 336 3000 | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Koe syyslomallasi Duudsonit Activity Park ja uusi Hotel Matts

Espoo on monipuolinen koko perheen kaupunkilomakohde, jossa löytyy tehtävää ja elämyksiä jokaiseen makuun.

Erityisesti Matinkylä tarjoaa ikimuistoisen syysloman lapsiperheille. Vain kivenheiton päässä uudesta hotellistamme sijaitsee kauppakeskus Iso Omena, jossa on huikea Duudsonit Activity Park. Hotel Mattsin asiakkaana majoittujat saavat sisäänpääsylipuista -25 %. Isossa Omenassa viihdyt myös shoppailun merkeissä.

Hotel Mattsin skandinaavisen tyylikkäissä ja moderneissa huoneissa nautit lomastasi koko perheen kanssa. Hotelli sijaitsee hyvin yhteyksien päässä.

  • Standard huone kahdelle 79 € / yö sisältää aamiaisen. Katso videoesittely huoneistotyypistä tästä
  • Tarjous on voimassa 7.10.-7.11.2021 väliselle ajalle varatuille majoitukselle.
  • Varaathan majoituksesi ajalla 5.10.-31.10.2021. Tarjoushuoneita on rajoitetusti. Hotellihuoneiden varaukset voit tehdä suoraan netistä book.kassiopeia.fi varauskoodilla PROHETI.
  • Matkustaessasi isompien lasten kanssa, voit varata heille halutessasi oman huoneen hintaan 55,00 € / vrk. Oman ja lasten huoneen varaukset pyydämme tekemään sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 029 308 0440. Mainitsethan varauskoodin PROHETI.
  • Jos matkustat lemmikin kanssa, tiedustele lemmikkiystävällisiä huoneita Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 029 308 0440. Lemmikeistä on lisäveloitus 15 € / majoitus.

Hotellin yhteydessä sijaitsevassa Ravintola Frejassa nautit rennosti ja samalla laadukkaasti pitkän tai lyhyen kaavan illallisen, virkistävän lounaan tai istahdat lasilliselle tunnelmalliseen baariin.

Tutustu lapsiperheen aktiviteetteihin Visit Espoon sivulla.

Hotellin yhteystiedot:
Hotel Matts
Tynnyritie 1 | 02230 Espoo | puh. 029 308 0440 | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.