Perheen kasvettua espoolaisperhe halusi löytää suuremman asunnon kohtuullisen matkan päästä Helsingissä keskustassa sijaitsevista työpaikoistaan. Etsinnän jälkeen sopiva asunto löytyi Sipoosta, mistä on alle puolen tunnin ajomatka Helsingin keskustaan. Vaikka Sipoo ei ollut perheelle ennestään tuttu, perhe on kotiutunut Sipooseen erinomaisesti.

jokipuistont1 a8 5551 olohuone

Syntyjään espoolainen Ida Maasalo etsi puolisonsa kanssa pitkään asuntoa pääkaupunkiseudulta. Perheen kasvettua nuori perhe tarvitsi lisää tilaa. Kun Espoosta ei löytynyt sopivaa uutta kotia, laajensi perhe hakuaan lähikuntiin. – Emme tunteneet Sipoota lainkaan, mutta ajattelimme, että tämä on kuitenkin kohtuullisen matkan päässä Helsingin keskustassa olevista työpaikoistamme, Ida Maasalo kertoo. Sipoosta pääsee autolla Helsingin keskustaan alle puolessa tunnissa ja myös bussilla on helppo ja nopea liikkua.

sipoon asukas

Perhe on kotiutunut Sipooseen erinomaisesti. – Lapset ovat saaneet naapurustosta paljon uusia kavereita ja lenkkipolut lähtevät kotiovelta, Maasalo kertoo.  Sipoossa yli 30 prosenttia kuntalaisista on ruotsinkielisiä ja myös Maasalot ovat hyötyneet kunnan kaksikielisyydestä. – Lapset ovat oppineet ruotsia kielikylpypäiväkodissa ja -koulussa. Kielitaidosta on varmasti paljon hyötyä tulevaisuudessa, arvelee Maasalo.

Lisätietoa Sipoon asunnoistamme:

Vuokra-asunnot:
Jokipuistontie 1, Nikkilä
Tasbyntie 6 A, Söderkulla

Asumisoikeusasunnot:
Jokipuistontie 1, Nikkilä
Kvartsitie 1, Söderkulla

Asukastarinoita