Jyväskyläläinen Juha-Pekka Poutanen muutti upouuteen vuokra-asuntoon Palanderinkadulle heti sen valmistuttua vuonna 2013. Aina vuokra-asunnossa viihtynyt Juha-Pekka antaa asunnolleen ja TA:lle täydet pisteet.


Vuokra-asunto on ollut Juha-Pekalle aina paras asumisvaihtoehto, sillä se täyttää hänen kriteerinsä ja antaa joustavuutta asumiseen. Myös TA:n vuokrataso saa kiitosta.
Juha-Pekka kuvailee kotiaan hyvänä ja kompaktina hänenlaiselleen seniorille. Kysyessäni mikä tekee hänen asunnostaan parhaimman, kertoo Juha-Pekka naurahtaen saunan lauteiden olevan se ”paras paikka”. Juha-Pekka asuu nyt yksin, mutta mainitsee aiemmin omistaneensa kissan ja pitää siitä, että TA:lla lemmikit ovat aina tervetulleita.

 

 

Jo kahdeksan vuotta samassa vuokra-asunnossa


Juha-Pekka on viihtynyt erittäin hyvin vuokra-asunnossaan, ja asumisaikaa onkin kertynyt jo yli 8 vuotta! Hän kertoo asuinalueensa, Rasinrinteen, olevan loistava, sillä lähellä löytyy kaikki tarvittava: lähin ruokakauppa on 300 metrin päässä ja suurempi kauppa isompia ostoksia varten on noin kilometrin päässä.  Juha-Pekalle tärkeä terveyskeskus on vain 600 metrin päässä. Juha-Pekka kertoo sairastavansa kihtiä ja jalkojensa olevan heikkona urheilullisen nuoruutensa takia, joten kauppojen ja terveyskeskuksen läheisyys on ollut suurta plussaa.


Juha-Pekka on yksi viimeisistä talon alkuperäisistä asukkaista, ja hän on nähnyt talon monet vaihtelevat kasvot.  - Naapureista ei ole mitään valitettavaa. Yläkerran naapurit ovat vaihtuneet muutamaan kertaan ja he ovat olleet rauhallisia, vaikka en heitä paremmin tunnekaan, Juha-Pekka kertoo. B- rapusta hän kertoo tietävänsä paremmin muutamia asukkaita.


Talon hyviksi puoliksi korostui hyvä ja toimiva huolto, lemmikkiystävällisyys, hinta sekä paras mahdollinen sijainti.


TA:sta Juha-Pekalla on pelkkää hyvää sanottavaa.  - Täytyy antaa täydet 10 pistettä, sanoo Juha-Pekka ja kertoo pitävänsä TA:ta hyvin luotettavana vuokranantajana.


Juha-Pekka hehkuttaa TA:n omia asukassivuja, jotka ovat suunnattu kaikille asukkaillemme. Kohdekohtaisilta asukassivuilta löytyy mm. tärkeää tietoa juuri omaan asumiseesi liittyen sekä ajankohtaisia yleisiä tiedotteita. Sieltä pääsee myös tarkastelemaan omia maksutietoja ja mahdollisuus jättää palvelupyynnön. Lisäksi asukassivuilla on helppo päivittää omat tiedot ajan tasalle.


Toiveena muutto senioritaloon


Tulevaisuuden suunnitelmana ja pitkäaikaisena haaveena on muutto pienempään asuntoon, jossa tarvittavat palvelut ovat vielä lähempänä. Juha-Pekalla on myös mietinnässä senioritaloon muuttaminen, kun ikääkin alkaakin jo kertyä. Hän seuraakin ahkerasti TA:n sivuja, jos uusi, vielä sopivampi asunto löytyisi. Juha-Pekan toive TA:lle olisi lisää seniori vuokra-asuntoja Jyväskylään.


Katso TA:n seniori asumisoikeusasunnot ja seniori vuokra-asunnot Jyväskylässä!

TA:lla on senioriasuntoja myös muualla Suomessa, pääset katsomaan ne tästä.

 

Tutustu Palanderinkatu 11:n vuokra-asuntoihin tästä!

 

 

"Se paras paikka" ja Juha-Pekan kesäterveiset: "Pelleillen kesään!"

        

Asukastarinoita