Helsingin juhlaviikkojen viimeisenä viikonloppuna päästiin nauttimaan Korttelikonserteista jopa 50 pihapiirissä eri puolilla kaupunkia. Yksi konserteista järjestettiin asumisoikeuskohteessamme Kivikossa, jossa esiintyi Hot Heros & Janne Laurila.

Asumisoikeustalojemme Kivikonkaari 38:n ja 40:n sekä rakennuttamamme omistuskohteen Muinaisrannantie 3:n yhteisellä pihalla tunnelma oli syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna iloinen ja lämminhenkinen. Helsingin juhlaviikkojen järjestämä Korttelikonsertti keräsi kerrostalojen yhteiselle pihalle ja asuntojen parvekkeille lukuisia asukkaita seuraamaan Hot Heros & Janne Laurilan musiikkiesitystä.

– Artisti ja bändi tykkäsivät tosi paljon tästä konseptista, ja asukkaat olivat todella innoissaan. Tapahtuma oli onnistunut kaikkien tahojen mielestä. Sää myös oli mitä mainioin, kertoo paikalla ollut kiinteistömanageri Ari Aheristo TA-Yhtiöistä.

Helsingin kaupungin tapahtumasäätiön juhlaviikot järjesti viikonlopun aikana Korttelikonsertteja eri puolilla kaupunkia. Pihapiirit oli valittu julkisen haun perusteella saatujen hakemusten joukosta. Hakemuksen oman talonsa pihapiiriin teki yksi asukkaista. Koronaturvallisesti järjestetty konsertti oli suunnattu vain pihapiirin asukkaille.

Mikäli kiinnostuit kohteista niin pääset tarkastelemaan niiden lisätietoja täältä: Kivikonkaari 38 ja Kivikonkaari 40 .

Asukastarinoita