Tulossa hakuun asuntokohde - asumisoikeus

Turku, Skanssi,
Bastioninkatu 1

Skanssintorille, aivan Skanssin kauppakeskuksen edustalle Bastioninkatu 1 A:han rakennetaan 8-kerroksinen 54 asunnon kerrostalokohde. Asunnot ovat asumisoikeusasuntoja, joiden koot vaihtelevat 34 m² yksiöistä 79,5 m² neljän huoneen asuntoihin.

Asuntoihin tulee omat huoneistokohtaiset saunat kahta pienintä huoneistotyyppiä lukuun ottamatta. Asumismukavuutta lisäävät lasitetut parvekkeet kaikissa asunnoissa. Asuntoihin tulee laminaattilattiat, kylpyhuoneisiin laatoitetut seinät ja lattiat. Kohteeseen tulee myös asukkaiden käyttöön mm. kerhotila ja talosauna sekä naapuriyhtiön kanssa yhteinen pelikenttä ja leikkialue. Autokatokseen tulee erikoisuutena viherkatto.

Skanssin kasvava ja tulevaisuudessa jatkuvasti monipuolistuva alue sijaitsee Turun ja Kaarinan rajalla, noin neljän kilometrin päässä Turun sekä Kaarinan keskustoista ja erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Skanssin uuden kaupunginosan suunnittelu on parhaillaan käynnissä ja sen myötä alueesta kehitellään tulevaisuudessa n. 8 000 asukkaan älykästä kaupunginosaa, jossa kantavina teemoina ovat ympäristöystävällisyys, palvelujen monipuolisuus ja liikkumisen helppous. Kaupunginosaan suunnitellaan omaa koulua ja päivähoitopalveluja alueen rakentamisen edetessä.

Toistaiseksi Skanssin alue on väljään rakennettua; se koostuu lähinnä kauppakeskuksesta ja sen edustalle Skanssintorille rakennetusta kerrostalokohteesta. Kaupunginosaa reunustavat suuret peltoaukiot, joille Skanssia aletaan laajentaa.

Asuntojen arvioitu valmistumisaika on elokuussa 2018 ja asunnot tulevat hakuun alkusyksyllä 2017.

Tilaamalla uutiskirjeemme, saat tiedon, kun asuntoihin voi hakea. Uutiskirjeemme tilaajat saavat ensimmäisten joukossa tietoa TA:n uudiskohteista, tapahtumista ja eduista.

Huomio! Uusien kohteiden osoitteet eivät aina löydy tai ole oikein karttasovelluksista tai navigaattoreista. Tämän kohteen koordinaatit ovat 60.4282, 22.3212