Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

Tulossa hakuun asuntokohde - asumisoikeus

Helsinki, Pasila,
Metsäläntie 6 B

Erinomaiselle sijainnille Pohjois-Pasilaan, uudelle Postipuiston alueelle on rakenteilla asumisoikeusasuntoja. Osoitteeseen Metsäläntie 6 B rakennetaan kaksi asumisoikeuskerrostaloa, joihin tulee kaikkiaan 64 asuntoa. Valittavana on erikokoisia kaksioita ja kolmioita sekä muutama neljän huoneen asunto. Pienimmät asunnot ovat 40 m² ja suurimmat 98 m². Energiatehokkaissa asunnoissa on fiksusti käytetyt neliöt ja lasitetut parvekkeet.

Tarkempi huoneistojakauma A-talossa: 6kpl 2h+kt 46m², 6kpl 2h+kt 53m², 7kpl 2h+kt 53,5m², 7kpl 2h+kt 54,5m², 1kpl 2h+kt 57m², 7kpl 3h+kt 80m², 7kpl 4h+kt 98mm².
Ja B-talossa: 5kpl 2h+kt 40m², 4kpl 2h+kt 51m², 4kpl 3h+k 59m², 10kpl 3h+kt 68m².

Asukkaiden käytössä ovat monipuoliset yhteistilat, kuten talosaunat, pesula ja kuivaushuone sekä runsaasti varastotilaa polkupyörille ja ulkoiluvälineille. Autoille on paikkoja korttelin yhteisessä pysäköintihallissa.

Korttelin pihan suunnittelussa on kiinnitetty erityishuomiota valaistukseen ja viheralueisiin. Korttelipihat suunnitellaan vehreiksi, elämyksellisiksi yhteistiloiksi asukkaille. Piha-alueella on myös viihtyisä leikkialue lapsille.

Postipuiston asuinalue rakennetaan hyvien kulkuyhteyksien ja Helsingin Keskuspuiston kupeeseen. Uudella, urbaanilla alueella otetaan erityisesti huomioon energia- ja ekotehokkuus sekä asumisen yhteisöllisyys. Alueelle oman leimansa luovat erilaiset asuntokorttelit ja yhtenäiset sisäpihat, puistovyöhyke sekä asuintalojen yhteistiloista muodostuva yhteinen monikäyttöinen asukastila. Keski-Pasilassa sijaitseva kaupunkikeskus Mall of Tripla tarjoaa suuren määrän erikoisliikkeitä, ravintoloita ja palveluja lähellä kotoa. Asumisoikeustalojen kanssa samaan kortteliin on tulossa lähivuosina päivittäistavarakauppa.

Pohjois-Pasilan asukasluku kasvaa yli 12 000 asukkaaseen 2030-luvulla. Asuntojen lisäksi alueelle rakentuu noin 2 000 uutta työpaikkaa. Alueelle rakennetaan tulevina vuosina myös kaksi päiväkotia ja koulu. Raitiotielle alueella on alustava varaus.

Asumisoikeusasunnot tulevat haettaviksi arviolta kesällä 2020. Asuntojen arvioitu valmistumisaika on elokuun 2021 lopussa.

Lue lisää alueesta:
https://www.uuttahelsinkia.fi/fi/pasila/rakentaminen/pohjois-pasila

Tilaamalla uutiskirjeemme, saat kaikki lisätiedot asunnoista, kun hakuaika alkaa. Uutiskirjeemme tilaajat saavat ensimmäisten joukossa tietoa TA:n uudiskohteista, tapahtumista ja eduista.Katso kartta