Suunnitteilla asuntokohde - asumisoikeus

Helsinki, Pasila,
Metsäläntie 10; Rullakkokuja 16

Pohjois-Pasilaan uudelle Postipuiston alueelle on tulossa uusia asumisoikeusasuntoja. Osoitteeseen Metsäläntie 10 valmistuu kaikkiaan 94 asumisoikeusasuntoa. Valinnanvaraa on erilaisiin elämäntilanteisiin. Valittavana on erikokoisia kaksioita, kolmioita ja neljän huoneen asuntoja. Asuntojen koot vaihtelevat 38 ja 99,5 neliön välillä.

Postipuiston asuinalue rakennetaan hyvien kulkuyhteyksien ja Helsingin Keskuspuiston kupeeseen. Uudella, urbaanilla alueella otetaan erityisesti huomioon energia- ja ekotehokkuus sekä asumisen yhteisöllisyys. Alueelle oman leimansa luovat erilaiset asuntokorttelit ja yhtenäiset sisäpihat, puistovyöhyke sekä asuintalojen yhteistiloista muodostuva yhteinen monikäyttöinen asukastila. Keski-Pasilassa sijaitseva kaupunkikeskus Mall of Tripla tarjoaa suuren määrän erikoisliikkeitä, ravintoloita ja palveluja lähellä kotia. Asumisoikeustalojen kanssa samassa korttelissa toimii päivittäistavarakauppa.

Pohjois-Pasilan asukasluku kasvaa yli 12 000 asukkaaseen 2030-luvulla. Asuntojen lisäksi alueelle rakentuu noin 2 000 uutta työpaikkaa. Alueelle rakennetaan tulevina vuosina myös kaksi päiväkotia ja koulu. Raitiotielle alueella on alustava varaus.

Lue lisää alueesta:
https://www.uuttahelsinkia.fi/fi/pasila/rakentaminen/pohjois-pasila

Metsäläntie 10:n asumisoikeusasuntojen arvioitu valmistumisajankohta on joulukuussa 2024. Asunnot tulevat haettaviksi arviolta keväällä 2023.

Tilaamalla uutiskirjeemme, saat kaikki lisätiedot asunnoista, kun hakuaika alkaa. Uutiskirjeemme tilaajat saavat ensimmäisten joukossa tietoa TA:n uudiskohteista, tapahtumista ja eduista.

Tilaa uutiskirje Hae järjestysnumero: Helsinki Katso kartta