Huonemäärä:
Lisäehdot


Kun valitset vuokralla asumisen, valitset helpon ja vaivattoman asumismuodon. Maksat vain kuukausittaisen vuokran ja vuokranantaja huolehtii kaikesta asunnon omistamiseen, ylläpitoon ja huoltoon liittyvistä tehtävistä. Jos haluat muuttaa isompaan tai pienempään asuntoon tai haluat muuttaa paikkakuntaa, on vuokra-asunnosta helppo luopua ja vuokrata uusi asunto tilalle. Laajasta vuokra-asuntokannastamme löydät niin pienet yksiöt kuin tilavat perheasunnotkin.

Meillä on sekä yleishyödyllisiä että vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja. Vapaarahoitteisissa vuokra-asunnoissa ei ole tulo- tai varallisuusrajoja, joten ne sopivat kaikille. Iso osa asunnoistamme on mahdollista vuokrata myös lyhyeksi ajanjaksoksi.

Vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja vuokraavat mm. TA-Asunnot Oy, Taova Oy, Tarveasunnot Oy ja TA-Yhtymä Oy. Asuntoja on ympäri Suomen, rivi- ja paritaloista kerrostaloihin. Vuokra-asunto kauttamme on turvallinen valinta elämän joka vaiheeseen.

Työsuhdeasunnot

Palvelemme asuntoasioissa myös yrityksiä. Vuokra-asuntojamme on mahdollista vuokrata myös työsuhdeasunnoiksi ja osa vuokra-asunnoista on mahdollista vuokrata kalustettuna.