Vapaarahoitteisen vuokra-asunnon hakeminen

1. Löydä sinulle sopiva asunto

Tutustu vapaisiin ja tulevaisuudessa vapautuviin vuokra-asuntoihimme etusivun haun avulla. Määrittelemällä hakupalkkiin tarpeelliset tiedot vuokra-asuntotoiveestasi, saat näkyviin hakuasi vastaavat vuokra-asuntoilmoitukset. Asuntoilmoituksesta löydät tarkempia tietoja asunnosta ja voit halutessasi lähettää yhteydenottolomakkeen kautta viestiä myyntineuvottelijallemme.

Jos vapaana tai vapautumassa ei ole toiveitasi vastaavaa asuntoa, tutustu kaikkiin vuokra-asuntoihimme kohdeluettelon avulla. Voit jäädä jonoon mihin tahansa kohteeseen, vaikka siinä ei olisikaan tällä hetkellä tiedossa vapaita tai vapautuvia asuntoja.

Sivuillamme on listattu erikseen yleishyödylliset ja vapaarahoitteiset vuokra-asuntokohteemme. Yleishyödyllisiin eli valtion tukemiin vuokra-asuntoihin noudatamme valtioneuvoston asettamia asukasvalintaperusteita, jolloin asunnon saamiseen vaikuttavat mm. hakijaruokakunnan asunnontarve, varallisuus ja tulot. Vapaarahoitteisiin asuntoihin ei puolestaan ole rajoituksia. 

2. Täytä asuntohakemus

Täytä sähköinen asuntohakemuksemme. Saatuamme hakemuksesi, käsittelemme sen ja kun toiveitasi vastaava asunto on vapaana ja tarjottavissa sinulle, otamme sinuun yhteyttä. Huomioithan, että luottotietosi tarkistetaan hakemuksesi käsittelyn yhteydessä ja tästä syystä henkilötunnuksesi tarvitaan hakemuksesi käsittelyyn. Hakemuksessa ilmoitetut tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Voit myös täyttää ja tulostaa asuntohakemuksen ja postittaa sen toimipisteeseemme.

Asunnon haun muutokset

Mikäli vuokra-asunnon haku ei ole enää ajankohtainen tai hakemukseesi on tarvetta tehdä muutoksia, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.Huonemäärä:
Lisäehdot