Suunnitteilla asuntokohde - vuokra (yleishyödyllinen)

Nurmijärvi, Rajamäki,
Toukolantie 3

Nurmijärven kunnan kolmanneksi suurimpaan kylään, Rajamäkeen rakennetaan uusia vuokra-asuntoja. Osoitteeseen Toukolantie 3 tulee kaikkiaan 25 vuokra-asuntoa. Nelikerroksiseen taloon suunnitellaan yksiöitä, kaksioita ja kolmioita erilaisiin elämäntilanteisiin. Taloon rakennettava hissi ja runsaat parkkimahdollisuudet lisäävät arjen sujuvuutta ja helppoutta.

Rajamäen rauhallisessa taajamassa on useita päiväkoteja ja kouluja. Lähietäisyydeltä löytyvät myös päivittäistavarakaupat, kahviloita ja lounaspaikkoja, apteekki sekä julkiset kulkuyhteydet Helsinkiin ja Hyvinkäälle.

Rajamäellä asukkaita ympäröi kauniit luontomaisemat. Kangasmainen luonto tarjoaa hyvät harrastusmahdollisuudet kunnan ylläpitämien ulkoilureittien ja hiihtolatujen muodossa. Rajamäen uimahalli on valittu vuoden 2018 vesiliikuntapaikaksi ja se tarjoaa uintimahdollisuuden lisäksi runsaasti ryhmäliikuntaa ja modernin kuntosalin kaikkien käyttöön. Seitsemän minuutin ajomatkan päässä on myös kirkasvetinen Sääksjärvi upeine hiekkarantoineen.

Asuntojen arvioitu valmistumisaika on keväällä 2023.

Tilaamalla uutiskirjeemme, saat kaikki lisätiedot asunnoista, kun hakuaika alkaa. Uutiskirjeemme tilaajat saavat ensimmäisten joukossa tietoa TA:n uudiskohteista, tapahtumista ja eduista.

Tilaa uutiskirje Katso kartta