Huonemäärä:
Lisäehdot


Kun valitset vuokralla asumisen, valitset helpon ja vaivattoman asumismuodon. Maksat vain kuukausittaisen vuokran ja me huolehdimme kaikista asunnon omistamiseen, ylläpitoon ja huoltoon liittyvistä tehtävistä. Jos haluat muuttaa isompaan tai pienempään asuntoon tai vaihtaa paikkakuntaa, on vuokra-asunnosta helppo luopua ja vuokrata uusi asunto tilalle. Laajasta vuokra-asuntokannastamme löydät asuntoja pienistä yksiöistä tilaviin perheasuntoihin.

Meillä on sekä yleishyödyllisiä että vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja. Sivuillamme on listattu erikseen yleishyödylliset ja vapaarahoitteiset vuokra-asuntokohteemme. Yleishyödyllisiin eli valtion tukemiin vuokra-asuntoihin noudatamme valtioneuvoston asettamia asukasvalintaperusteita, jolloin asunnon saamiseen vaikuttavat mm. hakijaruokakunnan asunnontarve, varallisuus ja tulot. Vapaarahoitteisiin asuntoihin ei puolestaan ole rajoituksia. 

TA-Yhtymä Oy rakennuttaa ja vuokraa arava- ja korkotuettuja asuntoja eli niin sanottuja yleishyödyllisiä asuntoja. Myös Taova Oy:llä on yleishyödyllisiä vuokra-asuntoja. Asuntoja on ympäri Suomen, rivi- ja paritaloista kerrostaloihin. Vuokra-asunto kauttamme on turvallinen valinta elämän joka vaiheeseen.