Puhdas koti - Enemmän vapaa-aikaa

Kotisiivous – hoidamme sen puolestasi

Tervetuloa puhtaaseen kotiin!

Työpäivän jälkeen voit viettää aikaa perheesi kanssa, nauttia mukavista hetkistä ystävien seurassa, harrastuksista tai vaikkapa vain levätä. Toivotko sinäkin enemmän aikaa tehdä juuri sitä, mitä haluat? Kiireettömämpi arki lisää hyvinvointia. Anna meidän siivota kotisi puolestasi. Laadukkaan siivouspalvelun siistimä puhdas koti vapauttaa aikaa. Kokeile, ylläty ja jaksa paremmin!

Anna kotisiivous ammattilaisille

Meillä työskentelevät kokeneet ja luotettavat siivousalan ammattilaiset, jotka ovat sitoutuneet laadukkaaseen palveluun ja asiakastyytyväisyyteen. Haluamme tehdä työtä, josta voimme olla ylpeitä. Kun asiakas tietää voivansa luottaa meihin, olemme itsekin tyytyväisiä.

Siivouspalvelumme on myös joustava. Voimme koota erilaisia palvelupaketteja yksilöllisiin tarpeisiin. Mieti, miten paljon puhtaanapitoa ja siivousta olisit valmis antamaan ammattilaisten hoidettavaksi, jotta saisit itsellesi enemmän aikaa? Kootaan nämä siivoustyöt paketiksi, jonka hoidamme puolestasi.

Voit valita kotisiivouspalveluun myös esimerkiksi:

Siivouksen lisäksi voi Kotipalvelumme olla avuksi myös erilaisissa elämäntilaisessa, jolloin esimerkiksi kukkien kastelu, vaatteiden pesu ja silitys, lemmikin ruokinta ja ulkoiluttaminen, kaupassakäynti tai jokin muu arkeen liittyvä tehtävä voidaan sopia ammattilaistemme huolehdittavaksi. Jos tuntuu, ettei aika tai voimavarat riitä kaiken arjessa vaadittavan tekemiseen, ota meihin yhteyttä. Mietitään yhdessä, kuinka voisimme olla avuksi.

Jos haluat kysyä lisää, niin laita meille viestiä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soita puh. 045 7734 3825. Kerromme mielellämme lisää kodin siivouksesta tai kotipalvelustamme.

Kotisiivouspalvelullemme toimialue on Espoo.

Lisätietoa siivoukseen saatavasta kotitalousvähennyksestä: Hinnasto ja www.vero.fi