TA-Asumispalvelut Oy

TA-Asumispalvelut Oy tarjoaa luotettavia kotipalveluita kotitalouksille ja toimistosiivouksia yrityksille.

Siisti työympäristö motivoi ja lisää uskottavuutta

Siistit ja puhtaat toimitilat ovat paitsi ylelliset myös hygieeniset. Raikas ja pieniäkin yksityiskohtia myöden huoliteltu toimisto on miellyttävä niin työntekijöille, kuin yritykseen saapuville vieraillekin. Ensivaikutelmalla on merkitystä. Toimiston siisteys auttaa keskittymään oleelliseen. Epäsiisteys voi jopa viedä uskottavuutta. Ei siis ole epäoleellista, minkälaisessa tilassa työskentelemme ja neuvottelemme.

Työtilojen ylläpitosiivousta on tehtävä jatkuvasti. Olemme tarkkoja siitä, että työmme jälki on tasaisen laadukasta ja työntekijämme tekevät työnsä tunnollisen tehokkaasti, silti hienovaraisesti, työrauhaa kunnioittaen. Laadukkailla pesuaineilla ja huolellisella ylläpidolla takaamme työmme ammattimaisen lopputuloksen. Asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia. Toimistosiivoukset onnistuvat niin pieniin kuin suuriin tiloihin. Toimialueemme on pääkaupunkiseutu: Helsinki, Espoo ja Vantaa. Huomioimme työssämme ympäristön. Käytämme ympäristöystävällisiä siivousaineita ja kierrätämme käyttämämme pakkausmateriaalit.

Lue lisää toimitilojen siivouspalveluistamme >>

Apua arjen kotitöihin tai tukea elämänmuutoksiin

Kotipalveluina tarjoamme kodin siivousta, muuttopalveluita ja loppusiivoukset, pyykkien pesu- ja silityspalvelun, vaihdamme lakanat, kastelemme kukat, huolehdimme lemmikkien ruokkimisen ja ulkoiluttamisen sekä ostosten ja muiden asioiden hoidon asiakkaan kanssa tai puolesta. Kerro meille, minkälaista apua tarvitset, keskustellaan ja kootaan yhdessä palvelupaketti juuri näihin tarpeisiin.

TA-Asumispalvelut Oy on ennakkoperintärekisterissä, joten meiltä ostetusta työstä saa verovähennyksen. Toimialue kotisiivouspalvelulle on Espoo. Lisätietoa siivoukseen saatavasta kotitalousvähennyksestä: Hinnasto ja www.vero.fi

Y-tunnuksemme on 2312738-9

TA-Asumispalvelut Oy on osa suomalaista TA-Yhtiöt yritysperhettä.