Viihdytkö raikkaassa, laadukkaasti
huolletussa työympäristössä?

Toimistosiivoukset kuten Teille sopii!

Minkälaista on hyvä toimistosiivous? Tehokas, luotettava ja ammattitaitoinen. Entäpä joustava, huomaamaton? Edullinen? Mielestämme toimistosiivous ja siivouspalvelu on hyvää, kun sitä ei tarvitse edes miettiä. Silloin tietää, että kaikki toimiston siivous on osaavien ammattilaisten käsissä ja voi itse keskittyä aivan muuhun.

Laadukasta toimistosiivousta ympäristö huomioiden

Siivous ei ole vain toistettavia rutiineja. Se on myös taitoa nähdä tila kokonaisuutena. Puhtaanapito ja järjestys vaativat hieman eri toimenpiteitä eri vuodenaikoina. Kevät ja kesä tuovat sisään katu- ja siitepölyä, jolloin huolellinen märkäpyyhintä on erityisen tärkeää. Syksyllä ja talvella ovat ongelmana kuraiset kengät ja tehokkaasti leviävät bakteeri- ja virustaudit. Ovenkahvojen, taukotilojen ja WC:n puhtaanapidolla voidaan vähentää, jopa estää tautitartuntoja. Siivous- ja puhtaanapidon koulutetut ammattilaisemme tekevät siivouksen aina kohteen vaatimusten ja asiakkaan toiveiden mukaan. Lopputuloksen on oltava paras mahdollinen. Meille erinomaisesti tehty työ ei ole haaste. Se on päämäärä.

Toimistosiivouksen toimialueemme on tällä hetkellä pääkaupunkiseutu: Helsinki, Espoo ja Vantaa. Hoidamme kaikki toimitilasiivoukset laatutakuulla, sillä haluamme olla varmoja, että työmme jälki on erinomainen. Silloin ammattitaitoiset ja tunnolliset siisteyden ja puhtauden ammattilaisemme takaavat, ettei asiakkaan tarvitse edes ajatella siivousta. Me teemme sen puolestanne.

Lisäpalveluna meiltä saa myös:

Puhtaat lattiat, pölyttömät pinnat, raikkaalle tuoksuva, kiiltävä WC ja keittiö. Ei täysiä roskakoreja, ei likaisia astioita. Neuvottelutila on siisti ja saa vieraat tuntemaan itsensä tervetulleeksi. Huomio ei harhaile toimiston sotkun keskellä.

Onko Teillä näin?
Eikö vielä - olemme mielellämme avuksi!

Haluatko räätälöidyn toimistosiivouspalvelun?
Soita, niin kerromme lisää puh. 045 7734 3825
tai ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Voit jättää meille tarjouspyynnön tästä.

Y-tunnuksemme on 2312738-9
TA-Asumispalvelut Oy on osa suomalaista TA-Yhtiöt yritysperhettä.