Vuokra-asunnot, Sartrenkuja 1, Vuores, 33870, Tampere

Viihtyisä ja kodikas pientalo oli yksi vuoden 2012 asuntomessukohteista Tampereen Vuoreksessa, Puutalossa on parkettilattia sekä kauniit ja laadukkaat materiaalit, laatoitettu kylpyhuone, kaksi erillistä wc:tä, sauna ja suuri vaatehuone sekä lämmin varastotila. Asunnossa on laadukkaat ja automaattiset vedensäästöhanat ja hyvin varustetun keittiön kodinkoneet ovat energiatehokkaita. Ikkunoiden sijoittelulla hyödynnetään luonnonvaloa ja asunnossa on energiatehokas led-valaistus. Eteisessä on suuri lasiseinäinen viherkuisti, jota voi halutessaan varjostaa liikuteltavalla seinäpaneelilla. Talo on kaksikerroksinen ja sillä on oma piha sekä sisäänkäynnit ja terassit etu- ja takapihalla. Lisäksi talon pihassa on kaksi erillistä kylmää varastotilaa ja kaksi lämmityspistokkeellista autopaikkaa.
Talo oli rakennettaessa Suomen ensimmäinen nollaenergiatalo. Talon katolla sijaitsevilla aurinkokeräimillä lämmitetään käyttövettä ja katolla sekä ulkovaraston seinässä sijaitsevilla aurinkopaneeleilla tuotetaan sähköä talon omaan käyttöön. Lisäksi talossa on kaukolämpö.
Viheralueiden ja vesistöjen ympäröimässä Vuoreksessa yhdistyvät pikkukaupungin elämä, luonnonläheisyys sekä laadukas arkkitehtuuri ja ekologisuus. Alueelta löytyy päivittäistavarakauppa, uusi ylä- sekä ala-aste, päiväkoti sekä monia ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia. Myöskin julkiset kulkuyhteydet ovat hyvät.

Huoneistovalikoima

Huoneistotyyppi kpl
4-5h+k+s 139 — 139 1
Kohteen perustiedot
 • Osoite: Sartrenkuja 1
 • Kaupunki: Tampere
 • Kaupunginosa: Vuores
 • Kaupunginosan tarkenne:
 • Asuntoja: 1
 • Valmistumisvuosi: 2012
 • Energialuokka:
 • Talotyyppi: Erillistalo
 • Lämmitysmuoto: Kaukolämpö
 • Ilmanvaihtomuoto: Asuntokohtainen tulo/poisto
 • Autopaikat: 2 kpl
Yhteystiedot
Myynti
Iris Kaleva 04577343841 iris.kaleva@ta.fi
Kiinteistömanageri
Lari Gröndahl 0409225356 lari.grondahl@ta.fi
Kiinteistösihteeri
Teija Ranta 04577343716 teija.ranta@ta.fi

Huolto
Huollon yhteystiedot löydät kohteen ilmoitustaululta.

Asiakaspalvelukeskus
puh. 045 7734 3777, info@ta.fi

Huom. Puhelinnumeromme eivät vastaanota tekstiviestejä.

Huoneistot ja pohjakuvat

Huoneisto Kerros Talotyyppi Pohja
Neliöt
4-5h+k+s 139,0 m² 1-2/2 Erillistalo

Tupakointi on kiellettyä kaikissa asunnoissamme ja talojen yhteisissä tiloissa kuten rappukäytävissä sekä sauna- ja varastotiloissa.

Vuodesta 2019 lähtien tehdyissä uusissa asumisoikeussopimuksissa ja vuodesta 2020 tehdyissä vuokrasopimuksissa asukas on sitoutunut olemaan tupakoimatta kiinteistön alueella mahdollista erikseen osoitettua tupakointipaikkaa lukuun ottamatta. Uudiskohteissa savuttomuusehto on otettu käyttöön jo aiemmin.

Osa kiinteistöistämme on kokonaan savuttomia. Savuttomuus tarkoittaa sitä, että tupakointi on kiellettyä kiinteistössä, sen asunnoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.

Jätä meille asuntohakemus

Täyttämällä asuntohakemuksen voit hakea sekä vapaisiin ja vapautuviin asuntoihin että varattuihin asumisoikeuskohteisiin. Saat asuntotarjouksen heti kun voimme tarjota toiveitasi vastaavaa asuntoa. Mikäli sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä asunnon tai kohteen myyntineuvottelijaan.

Tutustu asuntoon ennen päätöstä

Voit tutustua asuntoon ensin ja päättää vasta sitten, haluatko tehdä kanssamme asumisoikeussopimuksen. Mikäli olet hyväksynyt asuntotarjouksen, pyrimme järjestämään sinulle mahdollisuuden tutustua asuntoon jo tarjouskierroksen aikana. Järjestämme jonkin verran myös yleisiä näyttöjä vapaissa asunnoissamme. Uudiskohteissa ei valitettavasti voi järjestää vastaavanlaisesti näyttöjä kuin jo valmistuneissa kohteissa.