Asuntomessu_asunto_logo

TA Naantalin Asuntomessuilla 15.7.–14.8.2022


Vuoden 2022 Asuntomessut järjestetään upealla Luonnonmaan saarella, joka on monille tuttu siellä sijaitsevan Suomen tasavallan presidentin­ kesäasunnon Kultarannan vuoksi. Suosittu kesämatkakohde, Muumimaailma, puolestaan on vain vartin ajomatkan päässä Lounatuuleksi nimetyltä Asuntomessualueelta. Luonnon kunni­oitus on ollut mukana alueen suunnitteluvaiheesta lähtien. Lounatuulessa kadut kiemurtelevat kallioita väistellen ja alueen kunnallistekniikka on rakentunut luontoa varoen. Puita alueelta on kaadettu mahdollisimman vähän.


Palaa messutunnelmiin

TA on mukana Huvila ja Huusi Asuntomessuilla erikoisjaksoissa tälläkin kaudella. Pääset katsomaan jaksot Ruutu -suoratoistopalvelusta.Huvila & Huussi asuntomessuilla

Virtuaaliset Asuntomessut ovat auki 24/7. Tutustu upeisiin messukoteihin täällä

virtuaalimessut

Messukohteemme Naantalissa


Lounatuulen_metsä

32 A Lounatuulen Metsä

Tilava kaksikerroksinen perheasunto on suunniteltu kuvit­teelliselle neljän hengen lapsiperheelle. Isot ikkunat, upea metsämaisema ja korkea olohuone ovat jo itsessään upea ilmestys, jota näyttävä sisustus korostaa. Tämän kohteen helmiä ovat oksista ja kierrätyslasista tehdyt pöydät sekä myrskyn kaatamasta männystä tehty lasten venesänky.Lounatuulen_Ateljee

32 B Lounatuulen Ateljee

Lounatuulen Ateljee on kuvitteelliselle taitelija­pariskunnalle suunniteltu lähes sadan neliön kokoinen, valoisa ja avara asunto. Värikäs sisustus on syntynyt helsinkiläisen Jean Vernetin kalusteilla. Tätä värien loistetta ja yksityiskohtien runsautta voi ihailla pidempäänkin.
Lounatuulen_löyly

33 Lounatuulen Löyly

Lounatuulen Löyly on elämyksellinen pihasauna, joka sijoittuu tontin korkeimpaan kohtaan siten, että saunan terassilta voi katsella kaukana alapuolella avautuvaa golfkenttää tai upeita korkeuksiin kohoavia mäntyjä.
Puulämmitteisen saunan persoonallinen kalustus aina seinä- ja kattopaneeleita myöten on TA:n oman puusepän, Johannes Simosen, käsialaa. Saunan lauteet ja katto- sekä seinäpaneelit on tehty tontilla aiemmin kasvaneista ja myrskyn kaatamista puista. Saunatuvassa voi tunnelmoida takkatulen loimutessa ja istuskella yksilöllisissä, työmaiden ylijäämäpuista tehdyissä nojatuoleissa.Tutustu kohteeseen Lounatuuli 13 ja 15

Virallinen oheiskohde Tuulensuunkatu 27TA:n upea puuverhoiltu asumisoikeuskerrostalo on Naantalin Asuntomessujen virallinen oheiskohde Naantalin keskustan paraatipaikalla. Kerrostalokohteessa voi käydä tutustumassa kahteen upeaan asuntoon sekä vehreään pihakanteen. Naantalin keskustaan rakennettu TA:n asumisoikeuskohde Tuulensuunkatu 27 on ekologinen kerrostalo. A-energia­luokkaisessa talossa on 22 asuntoa ja ensimmäiset asukkaat muuttivat sinne jo keväällä. Katolla olevat aurinkopaneelit tuottavat energiaa asuntojen ilmanvaihtoon ja pihakannella on viljelylaatikoita asukkaiden käyttöön.

Asuntomessuilla kaksi talon asunnoista on kalustettu ja vierailtavissa. Toisessa on TA:n oman puusepän kunnostamia ja rakentamia huonekaluja ja toinen asunto on sisustettu kierrätetyillä huonekaluilla.

Oheiskohteeseen TA:n Pop Upin kautta

Tuulensuunkadun kerrostalon kivijalassa TA:n Pop Up -piste on avoinna päivittäin kello 10–18 Asuntomessujen loppuun asti. Oheiskohteen esittelykierrokselle voi tulla Pop Upin kautta ja samalla saa 4 tuntia ilmaista pysäköintiaikaa TA-Parkkiin. PoP Upissa voit myös osallistua leikkimieliseen tietokilpailuun ja kokeilla onneasi onnenpyörässä. Keskiviikkoisin PoP Upissa on kahvipannu kuumana koko päivän!


Koti_tuulensuu

Koti Tuulensuu

Koti Tuulensuu on sisustettu yhteistyössä tulevien asukkaiden kanssa. Sisustuksessa yhdistyvät niin perintökeinutuoli, taidolla kunnostettu vanha työpöytä kuin uuden kodin uudet hankinnat – tätä on kodin sisustus aidoimmillaan.

Kaksio_keskusta

Keskustan kaksio

Keskustan kaksio on nuoren ensiasunnoksi sisustettu persoonallinen kaupunkikoti. Tämän kodin sisustus koostuu täysin kierrätyshuonekaluista. Upea kokonaisuus on mahdollista saada aikaiseksi pienelläkin summalla!

Vehreä_pihakansi

Vehreä pihakansi

TA:n upea puuverhoiltu asumisoikeuskerrostalo on Naantalin Asuntomessujen virallinen oheiskohde Naantalin keskustan kupeessa.


Asuntomessu Esite
Tutustu lisää Tuulensuunkatu 27

Kohti asuntomessuja