Kohti asuntomessuja

Kohti asuntomessuja

-blogissa kerromme Naantalin vuoden 2022 asuntomessujen valmisteluistamme.

Löydät blogista juttua myös Lohjan vuoden 2021 asuntomessuilta.


Asuntomessuja tehdään yhdessä – TurunKalusteelta persoonalliset huonekalut kahteen messuasuntoomme

Asuntomessut on meille valtava ponnistus emmekä onnistuisi viiden messukohteen sisustamisessa ilman mahtavia yhteistyökumppaneitamme. Yksi tämän vuoden pääyhteistyökumppaneista on turkulainen perheyritys TurunKaluste.

Usein hyviä yhteistyökumppaneita joutuu metsästämään kauan, mutta joskus uuteen ystävään törmää ihan vahingossa. Näin meille kävi TurunKalusteen kanssa. TA:n Turun toimisto muutti uuteen osoitteeseen viime kesänä ja mennessämme ensimmäisen kerran käymään Puutarhakadulla sijaitsevassa toimistossamme törmäsimme kirjaimellisesti TurunKalusteen Krisse Meriluotoon. TurunKalusteen kivijalkamyymälä on nimittäin samassa osoitteessa toimistomme kanssa.


Jo lyhyen juttutuokion jälkeen päädyimme tekemään yhteistyötä tulevilla Asuntomessuilla. Turunkaluste on jo 30 vuotta toiminut suomalainen perheyritys, jolla on todella laaja valikoima suomalaisia ja eurooppalaisia huonekaluja. Saimme vapaat kädet valita haluamamme kalusteet heidän valikoimastaan.


TurunKalusteen myymiä tuotteita tullaan näkemään sekä Lounatuulen Metsässä että Tuulensuunkadun oheiskohteessa. Lounatuulen Metsässä on paljon myös puuseppämme Johannes Simosen tekemiä kalusteita ja yhdessä Krissen kanssa löysimme puuttuvat palaset siten että tästä messukohteesta muodostuu upea kokonaisuus.


Naantalin keskustan oheiskohteen toinen esittelyasunto sisustetaan yhdessä tulevien asukkaiden kanssa ja osin heidän omilla kalusteillaan. Uuteen kotiin tarvitaan kuitenkin kaikenlaista uutta ja yhdessä heidän ja Krissen kanssa olemmekin valinneet mm. uuden sohvan, valaisimia ja mattoja. Osa uusista tavaroista jää tuleville asukkaille ja osa on myös täällä, kuten Lounatuulessakin, vain esittelyssä.


TurunKalusteen löydät Turun keskustasta osoitteesta Puutarhakatu 19 sekä verkosta www.turunkaluste.fi.