Kohti asuntomessuja

Kohti asuntomessuja

-blogissa kerromme Naantalin vuoden 2022 asuntomessujen valmisteluistamme.

Löydät blogista juttua myös Lohjan vuoden 2021 asuntomessuilta.


Messujen oheiskohde Tuulensuunkatu 27 avataan jo kesäkuussa

Naantalin keskustaan juuri valmistunut Tuulensuunkatu 27 on asuntomessujen virallinen oheiskohde. Päätimme ottaa varaslähdön messukesään ja avaamme oheiskohteen jo 1.6.2022.

Asunnot ovat jo viimeistä silausta vaille valmiita, onneksi meillä on vielä muutama viikkoa aikaa!


Oheiskohteessa kävijät pääsevät tutustumaan myös kerrostalon pihaan, joka poikkeuksellisesti on katutasoa ylempänä, alakerran liiketilojen päällä. Kylmä alkukevät on hieman viivästyttänyt pihatöitä, mutta eiköhän pihakannellakin pian jo ensimmäiset kasvit viherrä.

Kahden esittelyasunnon sekä upean pihakannen lisäksi talon katutasoon avataan kesän ajaksi TA:n Pop Up-liiketila, jossa voit tutustua TA:n toimintaan laajemminkin.

PoP Upissa voit myös kokeilla onneasi onnenpyörässä ja voittaa upeita palkintoja! Arvomme muun muassa lippuja Asuntomessuille sekä kivoja tuotepalkintoja. Keskiviikkoisin kahvipannu on kuumana koko päivän.

Oheiskohde ja PoP Up ovat avoinna päivittäin 1.6.–14.8. kello 10–18. Liiketilassa on kesän aikana muutama yksityistilaisuus, mutta silloinkin pääsee kuitenkin tutustumaan asuntoihin.

Rakennutamme Tuulensuunkatu 27:n viereiselle tontille myöhemmin As Oy Naantalin Estellen. Kesän 2022 ajan Estellen tontti toimii kuitenkin pysäköintialueena. Pysäköinti on maksutonta Pop Up -tilassa ja oheiskohteessamme vierailijoille – tule siis hakemaan Pop Up:sta 4 tuntia ilmaista pysäköintiaikaa Naantalin parhaalta paikalta.