Kohti asuntomessuja

Kohti asuntomessuja

-blogissa kerromme Naantalin vuoden 2022 asuntomessujen valmisteluistamme.

Löydät blogista juttua myös Lohjan vuoden 2021 asuntomessuilta.


Avattu oheiskohde aiheuttanut ihastusta, inspiroitumista ja iloa!

Asuntomessujen virallisen oheiskohteen esittelyasuntojen ja TA:n Pop Upin ovet ovat käyneet mukavaan tahtiin jo reilu neljän viikon ajan Tuulensuunkadulla, Naantalin keskustassa. Alku-ujostuksen jälkeen kaupunkilaiset ovat löytäneet oheiskohteemme ja enenevissä määrin tulevat tutustumaan uuteen keskustan helmeen.

Ihmisiä kovin kiinnostaa miltä upean puuverhoillun talon sisus ja asunnot näyttävät. Vaikka talon kaikki ASO-asunnot ovatkin jo myyty, on halukkaita jonoon asti. Asunnot ja viherpiha ovat aiheuttaneet ihastusta; asuntojen valoisuus, hyvät pohjaratkaisut ja tyylillä toteutetut sisustukset ovat saaneet ihmiset muuttomielelle tai piirtelemään mielikuvia, miten omaakin kotia voisi uudistaa.

Keskiviikkoiset kahvitarjoilut ovat osoittautuneet onnistuneiksi. Kaupungin eläkeläiset tulevat uintiharrastustensa jälkeen päiväkahville, ottavat kaverinsakin mukaan, pyöräyttävät onnenpyörää messulippujen toivossa ja kiertävät esittelyasunnot ja viherpihan aivan ihastuksissaan: ”oih, nyt on kyllä onnistuttu!”. Kauempaakin Suomesta on tultu kesävisiitille Naantaliin ja pistäydytty Pop Upissa. Kyllä kelpaa meidän kesätyöntekijöiden esitellä TA:n hienoa oheiskohdetta kun vastaanotto on näin lämmintä.

Kesälle on suunniteltu kolme perheviikonloppua, joista yksi on jo pidetty. Tulevat kerrat ovat 15.–17.7. ja 5.–7.8. Silloin tarjolla on lapsille kasvomaalauksia, omppujahtia, jätskiä ja aikuisille kahvia. Onnenpyörää voi pyörittää ja tietovisaan osallistua Pop Upilla joka päivä. Ensimmäinen perheviikonloppu oli suosittu ja kasvomaalauksia tultiin hakemaan vielä seuraavanakin päivänä, kun edelliset olivat kylvyssä peseytyneet pois.

Viherpihalta poimitut kesän ensimmäiset maukkaat tomaatit on jo syöty parempiin suihin karkkien lailla. Karkkia kuitenkin on tarjolla edelleen ja Pop Upin mukava tunnelma houkuttaa pistäytymään.