Kohti asuntomessuja

Kohti asuntomessuja

-blogissa kerromme Naantalin vuoden 2022 asuntomessujen valmisteluistamme.

Löydät blogista juttua myös Lohjan vuoden 2021 asuntomessuilta.


Koko messutiimi on kasassa – tänä kesänä kohteitamme esittelee 15 messutyöntekijää

Naantalin asuntomessuja on meidän osaltamme valmisteltu jo useamman vuoden ajan. Alkuvaiheessa projekti työllistää TA:lta lähinnä rakennuttajapuolta. Varsinaisten messujen suunnittelu alkoi Anun ja Eijan vetämänä alkukeväällä 2021.

Pian puuseppä Johannes Simonen liittyi porukkaan ja aloitti oman urakkansa. Mitä lähemmäs messujen alkua mennään, sitä isommaksi messutiimimme kasvaa. Keväällä messutiimimme vahvistui, kun saimme tiimiin TA:n myyntineuvottelija Mian ja jo viime vuoden asuntomessuilta tutun Charlotten sekä uutena tuttavuutena Johannan. Mia on ottanut ison roolin messutyöntekijöiden esihenkilönä. Charlotte ja Johanna ovat olleet suureksi avuksi mm. työvuorolistojen suunnittelussa, tavaroiden vastaanotossa, blogien kirjoittamisessa, paikkojen järjestelyssä sekä kuvaajien vastaanottamisessa.

Oheiskohteemme aukesi 1.6. ja silloin messuporukkaan liittyivät Emma, Emmi ja Jenni – ihana ja energinen kolmikko, joka tarttui heti toimeen. Emma, Emmi ja Jenni ovat töiden ohessa opiskelleet kaiken mahdollisen TA:sta ja Asuntomessuista sekä ottaneet TA_asuntomessuilla TikTok -tilin haltuunsa.

Heinäkuun alussa messutiimimme täydentyi, kun loputkin messutyöntekijämme aloittivat kesätyönsä. Porukkaan liittyi Laura, Niilo, Stella, Liina, Roosa, Jere, Jenna, Iiris ja Ella. Ihan mahtavan porukan olemme saaneet kasaan – tällä porukalla messut varmasti onnistuvat!

Vielä on reilu viikko messujen alkuun. Tulevat päivät sisältävät paljon viime hetken valmisteluja sekä tiukan koulutusrupeaman, jotta olemme ensi viikon perjantaina valmiit avaamaan messukohteidemme ovet.

Näyttää jo aika valmiilta. Ja työmaamestarin sanoin ”niin kuuluukin, messuihin on enää pari viikkoa”. Kovassa helteessä tehdään vielä viimeisiä pihatöitä, kunnes on aika avata tämän kesän Naantalin asuntomessujen 2022 portit messuvieraille.